LED – trailer huren: hoge resoluties & scherpe prijzen

Vraag naar ons aanbod!

Voor uw bedrijf

Voor uw evenement

Heeft u acties, opendeurdagen of een nieuw product? Boodschappen hebben enkel impact als ze opvallen! Huur een LED trailer en zorg ervoor dat niemand je zaak passeert zonder dat je gezien wordt.

Prijs aanvragen

Met een LED scherm plaats je afbeeldingen en video’s in de spotlight! Onze scherm zijn geschikt voor het tonen van sponsors, live-beelden, evenement informatie tot een live Instagram feed.

Prijs aanvragen

Kies voor kwaliteit! 

Wat is een kwalitatief scherm?
Hoe kleiner de Pixel Pitch, hoe hoger de totale resolutie en hoe scherper je beeld. Let hier goed op bij het huren van een LED trailer!

Wat is een kwalitatieve reclamespot?
Voorbijgangers rijden snel voorbij, de boodschap moet dus kort en krachtig zijn. Geanimeerde bewegingen doen jouw beeldmateriaal nog harder opvallen. Laat ons jou hierbij helpen.

Contacteer ons

Kies voor LEDify! 

Hoge resoluties
Onze LED trailer onderscheidt zich op twee vlakken; een kleine Pixel Pitch en een innovatieve constructie.

Creatieve content
Een sterke call-to-action of een duidelijke boodschap is cruciaal. Het bord moet een lichtpuntje zijn in het drukke bestaan en snelle passage van de dagelijkse voorbijganger. Laat je hierbij adviseren door een specialist.

Scherpe prijzen
De bezettingsgraad van de LEDify schermen zijn door de superieure kwaliteit hoog. Een jong en dynamisch team zorgt voor efficiëntie.

Contacteer ons

LED’s inspire you

Afbeeldingen zeggen meer dan woorden. Zeker als ze licht uitschijnen en kunnen bewegen. Klik op een van de onderstaanden afbeeldingen om een korte omschrijving van het project te lezen. Daarnaast kan je ons steeds contacteren voor advies op maat.

VRAAG NAAR ONS AANBOD!

Volg ons op Facebook & Instagram

Benieuwd welk scherm het best past bij jouw project? Onderaan vind je enkele verschillende LED-oplossingen van andere klanten terug. Voor zowat elke toepassingen kunnen wij een LED scherm in de verhuur aanbieden. Meer van onze LED referenties vind je op Facebook en Instagram.

REALISATIES

Maak een Afspraak

Vooraleer je een LED scherm huurt, overlopen wij graag samen de specificaties van jouw project. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 03 689 40 04

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT