LED – beursstand: binnenscherm op uw maat

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Een grote LED-wall als eyecatcher 

Heb je een beurs in het vooruitzicht waar jij met je bedrijf of organisatie wil knallen en de aandacht van de bezoeker wil trekken? Bewegende videobeelden zijn daarbij echte eyecatchers die je door onze modulaire LED-tegels eender waar en hoe groot ook op je beursstand kan laten plaatsen! Wedden dat je de bezoekers op die manier zult weten te verrassen met jouw branding en content?

CONTACTEER ONS

Flexibiliteit

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Weet dat er daarnaast ook heel wat tussenmaten of alternatieve constructies mogelijk zijn. Stuur ons gerust een beschrijving van jouw project zodat wij je een oplossing op maat kunnen bezorgen!

M55 & M62 frames 
496mm compatibel

Rechte hoek
90° (kubus mogelijk)

opgehangen of
op voet 

gebogen hoeken
max 7.5°

Op maat van jouw wensen

Onze indoor schermen bestaan uit losse panelen die modulair opgebouwd kunnen worden tot een LED scherm in elk gewenst formaat. Doordat onze modulaire LED-tegels 496 mm breed en hoog zijn en naadloos in geen tijd aan elkaar bevestigd kunnen worden, maak je jouw LED-wall zo klein of zo groot als je zelf voor ogen hebt. Wens je één grote LED-wall? Top! Had je graag enkele kubussen of enkele tegels die verspreid over enkele wanden geplaatst worden? Of liever een vierkante, rechthoekige of langwerpige constructie? Dat behoort ook allemaal tot onze mogelijkheden! De hoge resolutie en kleine minimale kijkafstand zorgen dat jouw beelden altijd perfect overkomen.

LEES MEER: indoor LED tegel
Huren LED trailer

Een ingebouwde LED wall

Hieronder vindt je een deel van ons aanbod. Echter zijn er ook heel wat tussenmaten of alternatieve constructies mogelijk. Stuur ons een beschrijving van jouw project zodat wij je een oplossing op maat kunnen bezorgen.

Losstaand scherm
een grote LED wall met een eigen voetstructuur

Alu frame M55 of M62
scherm ingebouwd in een alu snelbouwsysteem

Maatwerk in hout
proper weggewerkt in houten wanden van uw stand

Meer producten bekijken
Huren LED trailer

Gemakkelijk in opbouw en afbraak 

De LED-tegels zijn zo opgebouwd dat ze gemakkelijk aan elkaar bevestigd kunnen worden, waardoor ze zich perfect lenen tot snelle opbouw en afbraak. Hierdoor is het dé geschikte oplossing voor beursstanden (productvideo’s, logo’s, bedrijfsvoorstelling, enz.), maar evengoed voor studio’s of podia.

Wij verhuren diverse pixelpitches en zoeken graag de beste oplossing voor toepassing. Contacteer ons vandaag nog, dan werken we graag een oplossing uit die past bij jouw wensen en voorkeuren!

OFFERTE AANVRAGEN

Maak een afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT