LED totem verhuur 4m²

Vraag naar ons aanbod!
  • Verhuur-digitaal-bord
  • Een LED-trailer is de ideale manier om via een LED scherm jouw reclame voor je bedrijf, organisatie of event in het straatbeeld te plaatsen. Contacteer LEDify, jouw partner voor LED schermen voor binnen en buiten, verkoop en verhuur!
  • ledscherm-voet
  • Verhuur-reclamepaneel-scherm

Omschrijving

Dit buitenscherm wordt gekozen indien een beperkte grootte wenselijk is. Bij een kleine schermgrootte kunnen de mooie resolutie enkel garanderen bij een zeer fijne pixel pitch. We kozen dus voor een LED scherm met 3.9mm en full-black SMD’s. We dienen het scherm wel te plaatsen met een kraan en kraanman waardoor een trailer een goedkoper alternatief is.

Schermgrootte 2.5m x 1.5m (landscape oriëntatie)
Pixel Pitch 3.9mm (black face SMD)
Resolutie 640 x 394 pixels
Lichtintensiteit 4000 nits
Kleurcontrast goed door black face SMD
Beeldmateriaal aanpasbaar vanop afstand (4G-router ingebouwd)
Live-beelden HDMI of SDI input signaal
Stroom 1 x 220V (16A)
Constructie totem
Hoogte instelbaar, max 2.5m (afstand grond tot onderkant scherm)
Draaihoek instelbaar (360°)
Huur dit product
Offerte

Projecten met deze budgetvriendelijke klassieker

Deze compact klassieker is de ideale keuze wanneer u een reclame- of infobord wenst te huren voor een lange huurperiode. De constructie houden we strak en stijlvol. De beelden op het scherm kunnen vanop afstand aangestuurd worden met het LEDify Content Management Systeem. De lichtsensor zorgt ervoor dat de brightness continu wordt aangepast aan het invallende zonlicht. Zo wordt het scherm ordentelijk gedimd.

Langer huren dan 3 maanden? Dan wordt deze oplossing écht voordelig. We hebben deze schermen ontwikkeld om ze erg scherp in de markt te kunnen zetten. Stuur ons een mailtje en wij bezorgen u vervolgens een offerte met de mogelijkheden. 

Gelijkaardige toestellen

Maak een afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT