Verhuur LED schermen

Vraag naar ons aanbod

Voor zowat elke toepassing kunnen wij een scherm in de verhuur aanbieden. Op basis van jouw wensen en omschrijving stellen wij graag een oplossing op maat van jouw noden voor.

Klik hier: offerte aanvragen
Contacteer ons voor advies op jouw maat

Een LED scherm huren?

Je zou graag een LED scherm willen huren voor je bedrijf, organisatie of event en wilt daarbij flexibel blijven naar duur en opstelling toe? Dan is onze verhuurservice vast iets voor jou!

We denken graag samen met jou na welk LED scherm het meest geschikt is voor het doel dat je voor ogen hebt en werken daarbij samen met u naar de verhuuroplossing die voor u werkt. Laat u hieronder inspireren door de verschillende mogelijkheden, klik ze zeker eens open en contacteer ons voor een oplossing op maat van uw wensen.

LED-trailer
LEDify trailer
LED-beursstand
Binnenschermen
LED-container
LEDify op maat
LED-totem
LEDify op maat
Binnenschermen op maat
LEDify op maat
Buitenschermen op maat
Buitenschermen

LED-trailer

LEDify op maat

Een betaalbaar en kwalitatief buitenscherm

Ben je op zoek naar een buitenscherm voor jouw bedrijf of evenement? Een LED scherm op trailer is een van onze populairste oplossingen, gezien de snelheid en flexibiliteit waarmee we zo’n oplossing kunnen installeren. Doordat een groot LED scherm in hoge resolutie, in de maat dat jij wenst, op een trailer wordt geplaatst, kan deze gemakkelijk door ons geïnstalleerd worden op de voor jou geschikte locatie. We bedenken en bouwen deze constructies zelf, waardoor we je een ruim aanbod aan afmetingen kunnen aanbieden.

LEES MEER: LED-trailer

LED-beursstand

Een binnenscherm op maat van jouw project

Heb je een beurs in het vooruitzicht waar jij met je bedrijf of organisatie wil knallen en de aandacht van de bezoeker wil trekken? Bewegende videobeelden zijn daarbij echte eyecatchers die je door onze modulaire LED-tegels eender waar en hoe groot ook op je beursstand kan laten plaatsen! Wedden dat je de bezoekers op die manier zult weten te verrassen met jouw branding en content?

lees meer: led-beursstand
Binnenschermen

LED-container

LEDify op maat

Een innovatieve en moderne LED-constructie 

Naast een geschikt LED scherm op maat zoeken wij ook naar de voor jou meest optimale constructie. Een zeecontainer is een efficiënte manier om het scherm te verhogen. Met een eigen kraanwagen en een innovatief maatwerk monteren wij een scherm in slechts 30 minuten op een container.

LEES MEER: LED-container

LED-totem

Trek de aandacht met een LED-totem

Past een LED-trailer niet op de plek die jij voor ogen had? Dan is een LED-totem, compacter en esthetischer dan een trailer, misschien wel de geknipte oplossing voor jou! Een LED-totem werkt ideaal om de aandacht van de man of vrouw in de straat te trekken zonder dat een scherm van meters groot nodig is.

lees meer: LED-totem
Binnenschermen

Binnenscherm op maat

LEDify op maat

Optimale indoor kijkervaring

LEDify is jouw partner voor tal van LED-constructies die je binnen wilt plaatsen, of dat dan een conferentie, studio, show, huwelijk, uitvaart, sportwedstrijd of andere is. Doordat we al onze constructies zelf bouwen en plaatsen, denken we graag creatief met jou mee. Klein of groot: geen project is ons te ambitieus!

LEES MEER: Binnenschermen

Buitenscherm op maat

Een scherm voor in openlucht

Beelden tonen onder de blote hemel vraagt wat organisatie. Niet alleen wil je dat de beeldervaring voor elke bezoeker optimaal is, het scherm dient ook bestand te zijn tegen regen en fel zonlicht. Gelukkig biedt LEDify je LED-schermoplossingen die niet alleen gebouwd zijn op de modernste kijkervaring, ze zijn ook technisch zo goed gebouwd dat ze jouw bedrijf of organisatie laten schitteren op eender welk event, festival, podium of straatbeeld.

lees meer: Buitenschermen
Binnenschermen

Maak een Afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT