Outdoor LED scherm

Offerte aanvragen

LED scherm op maat

Een opvallend medium om jouw boodschappen naar buiten te brengen. Bij LEDify worden de afmetingen van het grote scherm flexibel aangepast naar de wensen van de klant. De schermgrote varieert van van 2m² tot meer dan 100m². De constructie en afwerking van het scherm wordt op maat ontworpen.

Uw project van ontwerp tot afwerking. 

offerte op maat

Het beeldmateriaal

Alles staat of valt bij het beeldamteriaal. Het ontwerp is cruciaal voor de impact van uw boodschap. Daarom denken wij graag ook met het contentplan. Met de LEDify cloud software kan u de beelden waar en wanneer u wil aanpassen. Contacteer ons gerust voor een opleiding met ons content management systeem. Geen tijd om content te maken of aan te passen? Onze creativitieit zorgt ervoor dat uw product of dienst eruit springt in het straatbeeld.

Financiering

Kopen of leasen? Bij elke aankoop kan u bij LEDify ook naar de lease opties. Onze leasingsmaatschappij stelt je een markconforme oplossing voor. Daarna kan je steeds ook een voorstel bij je eigen bank aanvraen.

Lange termijnshuur (LEDify membership)? In dit geval bleeft LEDify eigenaar van het scherm voor een periode van 1 – 10 jaar tegen een jaarlijkse of maandelijkse vergoeding voor de producten en diensten. Zo geniet u van meer flexibiliteit in deze snel veranderende wereld.

Maak een afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT