Groot binnenscherm

Vraag naar ons aanbod!

Omschrijving

Zoek je een kwalitatief binnenscherm? Met een LED wall bouwen we een naadloos scherm op maat. Onze LEDify indoor schermen zorgen voor een stijlvolle communicatiestijl.

Schermgrootte op maat
Pixel Pitch tussen 1.0mm en 4.8mm
Resolutie i.f.v schermgrootte, kijkafstand en beeldmateriaal
Lichtintensiteit 1500 nits
Constructie op maat gemaakt
Stroom op maat te bespreken met LEDify technieker
Beeldmateriaal aanpasbaar vanop afstand (indien wifi tot aan scherm)
Maak een afspraak

Werkwijze

Alles start met een idee. Wat heb je voor ogen? Wat zijn de doelstellingen? Droom zonder grenzen. Het LEDify team concretiseert jouw idee en geeft creatief en technisch advies.

Een groot binnenscherm

Indoor LED schermen verschijnen steeds vaker in showrooms, vergaderzalen, sporthallen etc. De prijs en kwaliteit zijn de afgelopen jaren dan ook sterk verbeterd, alsook de verschillende in- en opbouwmogelijkheden.

Een groot indoor scherm wordt opgebouwd uit modulaire panelen, ook wel ‘LED-tegels’ genoemd. Deze tegels worden nadeloos verbonden tot een groot scherm op maat. LED-tegels bestaan uit verschillende vormen en maten.

Wilt u het scherm ophangen tegen een muur, monteren of eerder losstaand op de grond plaatsen? Kunnen we het scherm onderhouden langs de achterkant of enkel langst de voorkant? Is er veel zonlicht in de ruimte? Hoe groot is de kijkafstand tot het scherm? Nadat we de toepassing in detail hebben overlopen, stellen we een oplossing op maat voor.

Heeft u reeds een display bij ons gekocht? Dan bieden wij een service-abonnement om al uw binnenschermen in topconditie te houden. Meer weten? Maak gerust een afspraak in onze showroom.

offerte op maat

Flexibiliteit in vorm en content

Vorm

Bij een standaard scherm-oplossing monteren we een scherm met een 16:9 verhouding tegen een muur. Daarnaast is het echter ook mogelijk om kubussen of gebogen hoeken aan te bieden. Ook lange, dunne, horizontale stroken of verticale pilaren zijn mogelijk. Het volledige scherm wordt in onze fabriek in Wijnegem geassembleerd. Van LED module tot scherm op maat.

Content

Vandaag worden zowat al onze schermen vanop afstand aangestuurd. Via het LEDify cloud systeem is het dan ook zeer eenvoudig om de beelden aan te passen. De impact van een LED-display is dan ook sterk afhankelijk van de kwaliteit van de content.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Wat is het verschil met een LCD scherm?

Indien je op zoek bent naar een klein scherm (<82inch) kies je best voor één ‘groot’ LCD scherm. Een grotere LCD video wall wordt opgebouwd uit verschillende LCD schermen waarbij de randen errond vaak storend zijn (bezels genoemd). Bij een LED video wall vormt het scherm wel een mooi geheel. Daarnaast hebben LED walls een hogere lichtopbrengst en bieden ze meer creatieve mogelijkheden in vorm en content. Vandaar verkiezen we een LED wall boven een LCD wall bij grote displays.

Meer weten? Maak gerust een afspraak in onze showroom.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)