LED – totem: esthetisch & compact

Offerte aanvragen
  • LEDify-scherm-wijnegem
  • LEDify-buitenscherm-huren
  • Verhuur-reclamepaneel-scherm
  • ledscherm-voet

Mobiele LED-totem

Opvallen in het straatbeeld van vandaag is niet gemakkelijk. Consumenten worden gebombardeerd met affiches en slogans, wat maakt dat jij er met jouw boodschap graag tussenuit wil springen. Een LED-totem is om die reden een geweldige manier om met weinig plaats je dynamische videobeelden toch snel en opvallend tot bij je doelgroep te brengen. Compacter en esthetischer dan een LED-trailer is een LED-totem uitermate geschikt voor wie op een elegante manier een LED scherm wenst te plaatsen.

Offerte aanvragen

Zowel portrait als landscape

Wat LEDify uniek maakt in zijn soort, is dat we zelf onze LED schermen en -constructies uitdenken, bouwen en plaatsen met een eigen kraanman en -wagen. Dit maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kan het scherm ook perfect in portretmodus en dus verticaal gepositioneerd worden. Daarnaast is het LED scherm in de hoogte te verstellen, waardoor we ongetwijfeld de opstelling vinden die voor jouw toepassing werkt. Laat dus gerust je creativiteit de vrije loop en contacteer ons vandaag nog om jouw gewenste project mee uit te werken!

Maak een afspraak

Gelijkaardige toestellen

De alternatieven

Nog niet helemaal zeker dat een LED-totem dé oplossing voor jou is? Check dan zeker de onderstaande alternatieven, waaronder een LED-trailer en een buitenscherm op maat, en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Een LED-trailer is dé geknipte oplossing voor wie een LED scherm flexibel en tijdelijk wil plaatsen voor zijn of haar event, bedrijf of organisatie. Doordat het LED scherm op een trailer staat, kan deze gemakkelijk geplaatst en terug weggehaald worden. Deze flexibiliteit maakt dat het een van de populairste oplossingen voor LED schermen is.

LED-aanhangwagen

Een flexibele en easy-to-use oplossing? Dat is onze LED-trailer zonder twijfel! Het is onze gemakkelijkste constructie, aangezien we de trailer simpelweg kunnen verplaatsen naar de locatie die jij wenst.

Lees meer: LED-aanhangwagen
buitenscherm-op-maat

Buitenscherm op maat 

Heb je een bepaald formaat, afmeting of locatie in gedachten? Laat dan je creativiteit de vrije loop met onze buitenschermen op maat, we werken graag samen  naar de constructie die bij jouw bedrijf past!

Lees meer: buitenscherm op maat

Maak een afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT