LED – totem: esthetisch & compact

Offerte aanvragen
 • LEDify-scherm-wijnegem
 • LEDify-buitenscherm-huren
 • Verhuur-reclamepaneel-scherm
 • ledscherm-voet

Mobiele LED-totem

Opvallen in het straatbeeld van vandaag is niet gemakkelijk. Consumenten worden gebombardeerd met affiches en slogans, wat maakt dat jij er met jouw boodschap graag tussenuit wil springen. Een LED-totem is om die reden een geweldige manier om met weinig plaats je dynamische videobeelden toch snel en opvallend tot bij je doelgroep te brengen. Compacter en esthetischer dan een LED-trailer is een LED-totem uitermate geschikt voor wie op een elegante manier een LED scherm wenst te plaatsen.

Offerte aanvragen

Producten

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Weet dat er echter daarnaast ook heel wat tussenmaten of alternatieve constructies mogelijk zijn. Stuur ons dus gerust een beschrijving van jouw project zodat wij je een oplossing op maat kunnen bezorgen!

Een LED-trailer is de ideale manier om via een LED scherm jouw reclame voor je bedrijf, organisatie of event in het straatbeeld te plaatsen. Contacteer LEDify, jouw partner voor LED schermen voor binnen en buiten, verkoop en verhuur!

Grootte: 2m²
Pixel Pitch: 2mm

Constructie: esthetisch
Toepassing: reclame
Resolutie: hoog
Oriëntatie: portrait ook mogelijk
Hoogte: instelbaar
Draaihoek: instelbaar
Aanpassen beelden: vanop afstand

LEES MEER: totem 2m²
Een LED-trailer is de ideale manier om via een LED scherm jouw reclame voor je bedrijf, organisatie of event in het straatbeeld te plaatsen. Contacteer LEDify, jouw partner voor LED schermen voor binnen en buiten, verkoop en verhuur!

Grootte: 4m²
Pixel Pitch: 3mm

Constructie: efficiënt
Toepassing: reclame
Resolutie: hoog
Hoogte: instelbaar
Draaihoek: instelbaar
Aanpassen beelden: vanop afstand

LEES MEER: totem 4m²

Grootte: 7m²
Pixel Pitch: 3mm of 4mm

Constructie: efficiënt
Toepassing: reclame & events
Resolutie: hoog
Hoogte: instelbaar
Draaihoek: instelbaar
Aanpassen beelden: vanop afstand

LEES MEER: totem 7m²
Meer producten bekijken

Zowel portrait als landscape bij 2m² LED-totem

Wat LEDify uniek maakt in zijn soort, is dat we zelf onze LED schermen en -constructies uitdenken, bouwen en plaatsen met een eigen kraanman en -wagen. Dit maakt dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Zo kan het scherm ook perfect in portretmodus en dus verticaal gepositioneerd worden. Daarnaast is het LED scherm in de hoogte te verstellen, waardoor we ongetwijfeld de opstelling vinden die voor jouw toepassing werkt. Laat dus gerust je creativiteit de vrije loop en contacteer ons vandaag nog om jouw gewenste project mee uit te werken!

Maak een afspraak

Projecten met onze outdoor LED totems

Onze LED Totem wordt ingezet voor diverse toepassingen, waaronder opvallende reclame en informatieve borden. Hoewel de plaatsingskosten iets hoger zijn dan bij een aanhangwagen, maakt de elegante en compacte voet het tot een aantrekkelijke keuze. Ontdek de mogelijkheden en creëer een blijvende indruk met onze LED Totem!

Gelijkaardige LED schermen 

Naast de opvallende losstaande constructie op een betonvoet, bieden we ook de flexibiliteit van een losstaande constructie op een aanhangwagen. Voor wie op zoek is naar een unieke en op maat gemaakte oplossing, kunnen we een modulair scherm samenstellen. Hierbij is het ophangsysteem of de voet volledig naar wens aan te passen. Het huren van een aanhangwagen is een kosteneffectieve keuze, terwijl het modulair op maat bouwen van een scherm iets duurder kan zijn vanwege de extra benodigde op- en afbouwwerkuren. Ontdek de veelzijdigheid van onze producten en vind de perfecte oplossing die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

De alternatieven

Nog niet helemaal zeker dat een LED-totem dé oplossing voor jou is? Check dan zeker de onderstaande alternatieven, waaronder een LED-trailer en een buitenscherm op maat, en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Een LED-trailer is dé geknipte oplossing voor wie een LED scherm flexibel en tijdelijk wil plaatsen voor zijn of haar event, bedrijf of organisatie. Doordat het LED scherm op een trailer staat, kan deze gemakkelijk geplaatst en terug weggehaald worden. Deze flexibiliteit maakt dat het een van de populairste oplossingen voor LED schermen is.

LED-aanhangwagen

Een flexibele en easy-to-use oplossing? Dat is onze LED-trailer zonder twijfel! Het is onze gemakkelijkste constructie, aangezien we de trailer simpelweg kunnen verplaatsen naar de locatie die jij wenst.

Lees meer: LED-aanhangwagen
buitenscherm-op-maat

Buitenscherm op maat 

Heb je een bepaald formaat, afmeting of locatie in gedachten? Laat dan je creativiteit de vrije loop met onze buitenschermen op maat, we werken graag samen  naar de constructie die bij jouw bedrijf past!

Lees meer: buitenscherm op maat

LED's talk (verstuur ons hier een bericht)!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)