Buitenscherm op maat

Offerte aanvragen
 • LEDify zorgt ervoor dat jouw beursstand opvalt door middel van LED schermen voor binnen en buiten op maat van jouw bedrijf, evenement of organisatie. Contacteer LEDify vandaag nog voor een beursstand die eruit springt!
 • Outdoor-cinema-scherm
 • Buiten beelden tonen aan je bezoekers kan door middel van LED schermen voor buiten. LEDify helpt je graag om de constructie, afmeting en content te vinden die voor jouw bedrijf, organisatie of evenement past!
 • Indoor LEDscherm

Een totale visuele beleving in openlucht

Beursstanden buiten, podia, scoreborden, festivals en ga zo maar door: de mogelijkheden om videobeelden te tonen in openlucht zijn oneindig. Het is dan ook uniek om onvergetelijke momenten door een geweldige kijkervaring te kunnen delen met je bezoekers. Denk maar aan livebeelden van een voetbalwedstrijd van de Rode Duivels op een groot marktplein, close-ups tijdens een concert of festival of het uitzenden van een uitvaartplechtigheid op groot scherm.

Sommige concepten vragen echter om een totaalaanpak, om een visie die verder gaat dan de standaardafmetingen. Ook daar is LEDify graag de partner aan je zijde die je mee adviseert, inspireert en samen met jou realiseert. We hebben alle kennis, knowhow en materiaal aan boord om van jouw project een succes te maken.

Offerte aanvragen

Producten

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Weet dat er echter daarnaast ook heel wat tussenmaten of alternatieve constructies mogelijk zijn. Stuur ons dus gerust een beschrijving van jouw project zodat wij je een oplossing op maat kunnen bezorgen!

Modulair LED scherm
opgehangen of ingebouwd op maat

Afmetingen tegel: 500mm x 500mm of 1000mm x 500mm
Afmetingen scherm: op maat opgebouwd uit tegels
Pixel Pitch: 3.9mm of 4.8mm
Constructie: opgehangen, losstaand of ingebouwd
Aansturing: inbegrepen

LEES MEER: outdoor LED-tegel
Reclame maken voor jouw bedrijf, evenement of organisatie in het straatbeeld kan gemakkelijk door een LED-totem te plaatsen. Dit LED scherm op een betonnen sokkel is erg compact, waardoor het een eleganter alternatief is voor een LED-trailer.

Groot scherm gemonteerd op voet
Losstaand

Constructie: efficiënt
Toepassing: reclame
Resolutie: hoog
Hoogte: instelbaar
Draaihoek: instelbaar
Aanpassen beelden: vanop afstand

LEES MEER: LED-totem
Een LED-trailer is dé geknipte oplossing voor wie een LED scherm flexibel en tijdelijk wil plaatsen voor zijn of haar event, bedrijf of organisatie. Doordat het LED scherm op een trailer staat, kan deze gemakkelijk geplaatst en terug weggehaald worden. Deze flexibiliteit maakt dat het een van de populairste oplossingen voor LED schermen is.

Groot scherm aanhangwagen
Budgetvriendelijk

Constructie: efficiënt
Toepassing: reclame & events
Resolutie: hoog
Hoogte: instelbaar
Draaihoek: instelbaar
Aanpassen beelden: vanop afstand

LEES MEER: LED-aanhangwagen
Meer producten bekijken

Bestand tegen regen en fel zonlicht

Een overwachte regenbui of een stralende zomerdag kunnen de pret van een LEDify-beeldscherm niet bederven, want door onze LED schermen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om regen en fel zonlicht te doorstaan. Gun je publiek dus het plezier van een optimale kijkervaring zonder in te boeten op kwaliteit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, voordelen en tarieven van zo’n buitenschermen op maat van jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Maak een afspraak

LED's talk (verstuur ons hier een bericht)!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)

  Ga naar de bovenkant