Buitenscherm op maat

Offerte aanvragen
buitenscherm-op-maat

Een totale visuele beleving in openlucht

Beursstanden buiten, podia, scoreborden, festivals en ga zo maar door: de mogelijkheden om videobeelden te tonen in openlucht zijn oneindig. Het is dan ook uniek om onvergetelijke momenten door een geweldige kijkervaring te kunnen delen met je bezoekers. Denk maar aan livebeelden van een voetbalwedstrijd van de Rode Duivels op een groot marktplein, close-ups tijdens een concert of festival of het uitzenden van een uitvaartplechtigheid op groot scherm.

Sommige concepten vragen echter om een totaalaanpak, om een visie die verder gaat dan de standaardafmetingen. Ook daar is LEDify graag de partner aan je zijde die je mee adviseert, inspireert en samen met jou realiseert. We hebben alle kennis, knowhow en materiaal aan boord om van jouw project een succes te maken.

Offerte aanvragen

Bestand tegen regen en fel zonlicht

Een overwachte regenbui of een stralende zomerdag kunnen de pret van een LEDify-beeldscherm niet bederven, want door onze LED schermen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om regen en fel zonlicht te doorstaan. Gun je publiek dus het plezier van een optimale kijkervaring zonder in te boeten op kwaliteit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, voordelen en tarieven van zo’n buitenschermen op maat van jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Maak een afspraak

De alternatieven

Nog niet helemaal zeker dat een LED-totem dé oplossing voor jou is? Check dan zeker de onderstaande alternatieven, waaronder een LED-trailer en een buitenscherm op maat, en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Een LED-trailer is dé geknipte oplossing voor wie een LED scherm flexibel en tijdelijk wil plaatsen voor zijn of haar event, bedrijf of organisatie. Doordat het LED scherm op een trailer staat, kan deze gemakkelijk geplaatst en terug weggehaald worden. Deze flexibiliteit maakt dat het een van de populairste oplossingen voor LED schermen is.

LED-aanhangwagen

Een flexibele en easy-to-use oplossing? Dat is onze LED-trailer zonder twijfel! Het is onze gemakkelijkste constructie, aangezien we de trailer simpelweg kunnen verplaatsen naar de locatie die jij wenst.

Lees meer: LED-aanhangwagen
Reclame maken voor jouw bedrijf, evenement of organisatie in het straatbeeld kan gemakkelijk door een LED-totem te plaatsen. Dit LED scherm op een betonnen sokkel is erg compact, waardoor het een eleganter alternatief is voor een LED-trailer.

LED-totem

Zoek je iets compacters dan een LED-trailer? Dan is een LED-totem iets voor jou. We monteren het LED scherm hiervoor op een betonnen sokkel, waardoor het minder plaats vereist dan een LED-trailer.

Lees meer: led-totem

Maak een afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT