Indoor LED scherm

Vraag naar ons aanbod!
 • LEDify achterkant scherm

Omschrijving

Onze indoor LED tegel heeft een lage pixel pitch (2.2mm). Voor binnentoepassingen is het een haarscherp beeld dan ook cruciaal. De omhuizing van het scherm is speciaal ontwikkeld voor modulaire standenbouw systemen maar passen ook in houtbouw of stand-alone constructies. We hebben zelf een grote assortiment aan kadersystemen, connectoren en afwerkingsplaten. Hierdoor kunnen we flexibel meedenken met jouw project.

Afmetingen tegel 496mm x 496mm
Afmetingen scherm op maat opgebouwd uit LED tegels
Pixel Pitch  2.2mm (black face SMD)
Resolutie tegel 210 x 210 pixels
Resolutie scherm op maat opgebouwd uit LED tegels
Lichtintensiteit 1 500 nits
Pixel density 179 257 pixels/m²
Constructie  compatibel met aluminium frames M55 & M62 = modulaire standenbouwsystemen
Alternatieven ophangbar (truss, stellingbuizen), houtbouw en stand-alone ook beschikbaar
Aansturing op maat te bespreken met LEDify technieker
Stroom op maat te bespreken met LEDify technieker
Huur dit product
Offerte

Flexibiliteit in grootte en vorm voor een creatief LED scherm

Onze LED tegels zijn volledig aanpasbaar aan de gewenste afmetingen, waardoor we voor elke ruimte een perfect passend scherm kunnen creëren. De mogelijkheden zijn eindeloos, van kleine displays tot gigantische videowalls.

M55 & M62 frames 
496mm compatibel

Rechte hoek
90° (kubus mogelijk)

opgehangen of
op voet 

gebogen hoeken
max 7.5°

Standaardmaten met 16:9 verhouding 

Beeldverhouding, ook wel Aspect Ratio genoemd (afgekort tot A.R.), is de verhouding tussen de breedte en lengte van een beeld. Breedbeeldtelevisies hebben een beeldverhouding van 16:9. Aangezien heel wat beeldmateriaal standaard wordt opgemaakt in deze standaardverhouding, wordt er vaak voor gekozen om het LED scherm is dezelfde verhouding op te bouwen.

2480mm x 1488mm
5 tegels x 3 tegels
1050 x 630 pixels

OFFERTE 4m²

2480mm x 1488mm
7 tegels x 4 tegels
1470 x 840 pixels

OFFERTE 7m²

3968mm x 2480mm
8 tegels x 5 tegels
1680 x 1050 pixels

OFFERTE 10m²

4960mm x 2976mm
10 tegels x 6 tegels
2100 x 1260 pixels

OFFERTE 15m²

Hoe wordt een indoor LED scherm opgebouwd?  

Modulaire LED schermen, oftewel Rental LED schermen zijn ideaal voor evenementen en beurzen. Modulaire LED schermen zijn op- en af te bouwen in elke gewenste vorm en maatvoering. Door middel van het eenvoudige plug & play kliksysteem wordt het LED scherm op maat geassembleerd.

Wie zijn onze klanten? 

Ontdek hoe onze indoor LED schermen verhuur jouw evenement naar een hoger niveau kunnen tillen, met een speciale focus op drie belangrijke doelgroepen: standenbouwers, event/AV organisaties en bedrijven.

Standenbouwers
In nauwe samenwerking met standenbouwers creëren we unieke, op maat gemaakte totaalconcepten. Onze LED schermen voegen een indrukwekkende visuele dimensie toe aan jouw stand, waardoor deze opvalt.

Event & AV organisaties
Als betrouwbare partner binnen de event/AV industrie werken we samen met eventbureaus, festival- en showorganisatoren, en audio- of regiebedrijven. Onze LED schermen versterken de impact van evenementen, boeiend en betoverend.

Bedrijven
Bedrijven kunnen rekenen op onze expertise voor presentaties, safety days of een LED scherm op een beursstand. Ook in musea en andere settings zorgen wij voor de gewenste visuele beleving, en denken we graag mee.

Projecten met onze indoor LED tegels

Ontdek onze naadloze indoor modulaire LED schermen op maat, perfect voor beursstanden, shows, TV-studio’s en meer. Wij bieden flexibele constructies en aanvullende producten zoals beeldmateriaal of afwerkingsplaten. Laat ons je helpen de juiste oplossing te vinden voor een onvergetelijke visuele ervaring.

Groot scherm huren

Voor tal van feestelijkheden en gelegenheden kunnen LED schermen net die kers op de taart zijn die jouw organisatie of bedrijf nodig heeft. Denk maar aan conferenties, shows, huwelijken, maar ook in tv-studio’s, viptenten of sporthallen.

Daarbij wil je dat jouw gezelschap van de beste beeldkwaliteit kan genieten, zonder te moeten inboeten op creativiteit.

Offerte aanvragen

Flexibiliteit troef

Doordat LEDify werkt met een eigen atelier waarin we zelf het uitdenken van de constructies en de bouw ervan op ons nemen, kunnen we onze klanten een ongekende flexibiliteit bieden. Dit geeft jou als klant de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en het project van jouw dromen te laten ontwikkelen.

We denken dan ook graag flexibel met jou mee om ervoor te zorgen dat we snel en kwalitatief jouw droom, hoe klein of groot ook, in de realiteit kunnen omzetten.

Offerte aanvragen

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)