Project Description

Een groot scherm: Ideaal voor uw beursstand

Vraag naar ons aanbod!
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Hoge resolutie en haarscherp beeld

Scala Plastics zocht een groot scherm om hun producten en diensten te presenteren op de beurs “Meno Fair”. Het was belangrijk dat het scherm opviel. Zowel in grootte als in kwaliteit van het beeld. Naast deze aspecten was het ook zeer belangrijk dat ons scherm in het kader van hun beursstand paste. Aangezien onze schermen compatibel zijn, was het geen probleem voor Scala Plastics om het scherm perfect in hun beursstand te integreren. Het resultaat mag er zijn (zie foto’s).

Door het knappe beeldkader sprong Scala Plastics meteen in het oog. Ons LED scherm zorgt voor een blijvende indruk, waardoor voorbijgangers meteen geïnteresseerd geraken in het aanbod. Met onze schermen behaal je een bewezen return on investment.

CONTACTEER ONS

Vlotte Samenwerking

Wij benadrukken graag dat er enorm veel mogelijk is op technisch vlak. Complexe constructies nemen we graag voor onze rekening. We voorzien ook al het nodige materiaal, van stroomkabels tot stekkerdozen. Ons doel is om onze klant voor 100% tevreden te stellen en te streven naar perfectie. Het LEDify-team gaat geen uitdaging uit de weg!

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)