Project Description

Informatiezuil buiten @Ivarem

Vraag naar ons aanbod!

Technologische vooruitgang in DOOH

Traditioneel werden mono-color lichtkranten gebruikt voor digitale communicatie bij de ingang van containerparken. Deze lichtkranten toonden eenvoudige rode teksten met bijvoorbeeld de openingstijden of algemene informatie. Hoewel dit ooit revolutionair was, volstaan deze eenvoudige teksten niet langer voor een nieuwe generatie die gewend is aan meer visuele en dynamische content.

Met de opkomst van geavanceerde technologieën zoals LED- en LCD-schermen is er een nieuwe wereld van mogelijkheden ontstaan. Voor ons recente project hebben we gekozen voor een state-of-the-art Samsung display: 55 inch groot, geschikt voor buiten (IP56-classificatie), met een helderheid van 3500 nits en voorzien van stevig gehard veiligheidsglas. Dit geavanceerde display toont niet alleen tekst, maar biedt ook de mogelijkheid om afbeeldingen en video’s weer te geven, waardoor de communicatie veel dynamischer en aantrekkelijker wordt.

Deze upgrade naar modernere technologieën is niet alleen een illustratie van technologische vooruitgang, maar ook van de verschuiving in hoe we informatie delen en consumeren. Dit geavanceerde communicatiemiddel stelt uw marketingteam in staat om boodschappen krachtiger en effectiever over te brengen aan bezoekers van het containerpark en passanten.De digitale informatiezuil

In de snel evoluerende wereld van communicatie staat digitalisering centraal. Met de opkomst van schermen en dynamische content die op afstand kunnen worden aangepast aan elke situatie, wordt communicatie steeds flexibeler en duidelijker. Deze moderne benadering stelt organisaties in staat om direct en effectief te communiceren met hun doelgroep, waar ze zich ook bevinden.

Door gebruik te maken van digitale technologieën kunnen boodschappen snel worden aangepast aan veranderende omstandigheden, waardoor de relevantie en impact van de communicatie wordt vergroot. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor het creëren van gepersonaliseerde en boeiende ervaringen voor het publiek, terwijl tegelijkertijd de operationele efficiëntie wordt verbeterd. Kortom, de toekomst van communicatie is niet alleen digitaal, maar ook dynamisch en adaptief, waardoor organisaties in staat zijn om op een effectieve manier te communiceren in een steeds veranderende wereld.

Samsung OH reeks

Ontdek de Samsung OH-serie, een indrukwekkende reeks outdoor displays die ontworpen zijn om te presteren in zelfs de meest veeleisende omgevingen. Met hun heldere beeldkwaliteit en robuuste constructie zijn deze displays perfect geschikt voor buitenreclame, informatieborden en digitale bewegwijzering. Dankzij hun weerbestendige behuizing en geavanceerde technologieën kunnen ze extreme temperaturen, vochtigheid en direct zonlicht weerstaan, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in alle seizoenen en omgevingen.

Lees meer: Samsung OH reeks

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)