Project Description

ledscherm buiten huren @Vierdaagsefeesten

Vraag naar ons aanbod!

+10 ledschermen, één aansturing 

Ben je klaar om de Vierdaagsefeesten in Nijmegen op een geheel nieuwe en meeslepende manier te ervaren?

Buiten schermen als aankleding

Als de partner van het evenement hebben we ons gericht op een creatieve aankleding van de tent, waarbij we onze LEDschermen met verschillende groottes en vormen hebben geïntegreerd. Elk scherm heeft zijn eigen unieke functie, zodat de bezoekers een onvergetelijke ervaring hebben.

Standaard 16:9 ledschermen met live-beelden 

De absolute blikvanger zijn de grote LEDscherm langs de hoofdgangen, waarlangs deelnemers en bezoekers tijdens hun wandeling passeren. Dze imposante schermen tonen live beelden van het podium, evenementinformatie en zelfs lokaal grappig entertainment, zoals de geliefde ‘kisscam’.

Creatieve Vormen met modulaire ledschermen

Naast de standaard 16:9 verhouding ook schermen met creatievere vormen geïntegreerd. Op de bars, waar de DJ zijn kunsten vertoont, hebben we een langwerpig LED-scherm met perfecte 90 graden hoeken geplaatst.

LEES MEER: ledscherm buiten

De magie van modulaire LEDschermen 

Om al deze geweldige LEDschermen optimaal te laten werken, worden ze centraal aangestuurd vanuit ons geavanceerde 4K video processor systeem. Dit zorgt voor een naadloze en vlekkeloze weergave van de beelden, zodat het publiek niets hoeft te missen. Daarnaast hebben we ook gezorgd voor een professionele oplossing voor het opbergen van alle stroom- en signaalkabels, zodat de esthetiek van het evenement niet wordt verstoord.

CONTACTEER ONS VOOR ADVIES OP MAAT

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)