Project Description

Digitaal infobord @Umicore

Vraag naar ons aanbod!

Communicatiescherm met aansturing vanop afstand

Umicore heeft onlangs drie LEDify digitale infoborden geïnstalleerd als onderdeel van hun inspanningen om de veiligheid in hun fabriek in Hoboken te verbeteren. Deze digitale schermen worden nu gebruikt door de communicatiedienst om risico’s en processen op locatie effectief te communiceren naar medewerkers en bezoekers.

Het eenvoudig aanpassen van content op de schermen zorgt ervoor dat informatie altijd up-to-date en relevant is. Onze LED-displays zijn duurzaam en betrouwbaar, waardoor ze perfect passen in de veeleisende buitenomgeving van een fabriek.

Met behulp van onze digitale infoborden heeft Umicore een stap voorwaarts gezet in het waarborgen van de veiligheid van hun werknemers en faciliteiten. Bovendien is het een manier voor Umicore om te pronken met hun technisch kunsten, wie wil er nu niet werken bij een bedrijf met geavanceerde infobord?LEES MEER: outdoor scherm

De toekomst is digitale communicatie  

In de bedrijfswereld zullen LED-schermen een steeds belangrijkere rol spelen in interne communicatie. Het installeren van vaste buitenschermen, zoals Umicore heeft gedaan, is een flexibele manier om werknemers op de hoogte te houden door allerlei updates en aankondigingen te geven. Daarnaast zal het gebruik van interactieve en digitale borden bijdragen aan een verbeterde werknemerservaring, door hen een gemakkelijke en efficiënte manier te bieden om belangrijke informatie te raadplegen.

CONTACTEER ONS VOOR ADVIES OP MAAT
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)