Verhuur LED schermen

Vraag naar ons aanbod

Voor zowat elke toepassing kunnen wij een scherm in de verhuur aanbieden. Op basis van jouw wensen en omschrijving stellen wij graag een oplossing op maat van jouw noden voor.

Klik hier: offerte aanvragen
Contacteer ons voor advies op jouw maat

Waarom een LED wall huren?

Een LED scherm wordt modulair opgebouwd uit LED tegels. Hiermee kunnen alle mogelijk maten en vormen geassembleerd worden tot één groot en opvallend geheel. De LED wall blinkt uit in lichtintensiteit en kleurcontrast. Indien je buiten een groot scherm wenst te plaatsen aan een scherp tarief kies je best voor montage op een trailer. Voor binnen gebruiken we daarentegen een snelbouw systeem met aluminium profielen. Alternatieven op maat zijn ook mogelijk.

Technische parameters die je zeker moet kennen?

Wat is een Pixel Pitch?

Black of white LED’s?

LED scherm huren stappenplan?

Welk soort LED scherm wil je huren?

KLIK OP DE FOTO VAN UW KEUZE
We hebben een groot aanbod aan verschillende type LED tegels, constructies, manieren van aansturen etc. Hieronder vind je meer informatie over een bepaalde toepassingen. Stuur ons een mailtje voor een voorstel op uw maat.

LED-aanhangwagen
groot scherm op aanhangwagen
LED-totem
LEDify totem
LED-beursstand
Binnenschermen
Binnenschermen op maat
Binnenschermen
Buitenschermen op maat
Buitenschermen

LED-trailer

LED trailer

Een betaalbaar en kwalitatief buitenscherm

Ben je op zoek naar een buitenscherm voor jouw bedrijf of evenement? Een LED scherm op trailer is een van onze populairste oplossingen, gezien de snelheid en flexibiliteit waarmee we zo’n oplossing kunnen installeren. Doordat een groot LED scherm in hoge resolutie, in de maat dat jij wenst, op een trailer wordt geplaatst, kan deze gemakkelijk door ons geïnstalleerd worden op de voor jou geschikte locatie. We bedenken en bouwen deze constructies zelf, waardoor we je een ruim aanbod aan afmetingen kunnen aanbieden.

LEES MEER: LED-trailer

LED-beursstand

Een binnenscherm op maat van jouw project

Heb je een beurs in het vooruitzicht waar jij met je bedrijf of organisatie wil knallen en de aandacht van de bezoeker wil trekken? Bewegende videobeelden zijn daarbij echte eyecatchers die je door onze modulaire LED-tegels eender waar en hoe groot ook op je beursstand kan laten plaatsen! Wedden dat je de bezoekers op die manier zult weten te verrassen met jouw branding en content?

lees meer: led-beursstand
Binnenschermen

LED-totem

Trek de aandacht met een LED-totem

Past een LED-trailer niet op de plek die jij voor ogen had? Dan is een LED-totem, compacter en esthetischer dan een trailer, misschien wel de geknipte oplossing voor jou! Een LED-totem werkt ideaal om de aandacht van de man of vrouw in de straat te trekken zonder dat een scherm van meters groot nodig is.

lees meer: LED-totem
scherm op bloembak

Binnenscherm op maat

LEDify op maat

Optimale indoor kijkervaring

LEDify is jouw partner voor tal van LED-constructies die je binnen wilt plaatsen, of dat dan een conferentie, studio, show, huwelijk, uitvaart, sportwedstrijd of andere is. Doordat we al onze constructies zelf bouwen en plaatsen, denken we graag creatief met jou mee. Klein of groot: geen project is ons te ambitieus!

LEES MEER: Binnenschermen

Buitenscherm op maat

Een scherm voor in openlucht

Beelden tonen onder de blote hemel vraagt wat organisatie. Niet alleen wil je dat de beeldervaring voor elke bezoeker optimaal is, het scherm dient ook bestand te zijn tegen regen en fel zonlicht. Gelukkig biedt LEDify je LED-schermoplossingen die niet alleen gebouwd zijn op de modernste kijkervaring, ze zijn ook technisch zo goed gebouwd dat ze jouw bedrijf of organisatie laten schitteren op eender welk event, festival, podium of straatbeeld.

lees meer: Buitenschermen
Buitenschermen

Verstuur een bericht!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)