Outdoor LED scherm

Vraag naar ons aanbod!
 • LEDify zorgt ervoor dat jouw beursstand opvalt door middel van LED schermen voor binnen en buiten op maat van jouw bedrijf, evenement of organisatie. Contacteer LEDify vandaag nog voor een beursstand die eruit springt!
 • buitenscherm-op-maat
 • Mobiel LEDscherm
 • LEDwall DJ booth

Omschrijving

Met onze outdoor LED tegels bouwen we een scherm op jouw maat. We kunnen de LED wall bijvoorbeeld ophangen aan een truss- of stellingconstructie. Ten opzichte van een LED trailer is vormt het scherm dan een mooie geheel in de rest van de opstelling. De prijs is doorgaans wel een stuk hoger door de tragere installatietijd en de toegenomen complexiteit van het project.

Afmetingen tegel 500x 1000mm of 500 x 500mm
Afmetingen scherm op maat opgebouwd uit LED tegels
Pixel Pitch  3.9mm (black face SMD) of 4.6mm (white face SMD)
Resolutie tegel 4.6mm, 500mm x 1000mm: 108 x 216 pixels
Resolutie scherm op maat opgebouwd uit LED tegels
Lichtintensiteit 4000 (black face SMD) – 6000 nits (white face SMD)
Constructie  opgehangen of losstaand
Aansturing op maat te bespreken met LEDify technieker
Stroom op maat te bespreken met LEDify technieker
Huur dit product
Offerte

Alternatieven

Projecten met onze outdoor LED schermen

Met onze indrukwekkende outdoor LED schermen voeg je een adembenemend visueel element toe aan evenementen, festivals en openbare ruimtes. Dankzij de gepaste aansturing en opbouwsysteem zorgen wij voor een perfecte uitvoering van jouw project. Bij LEDify geloven we in maatwerk en totaaloplossingen, waardoor we steeds de ideale outdoor LED schermen kunnen aanbieden die feilloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Buiten beelden tonen aan je bezoekers kan door middel van LED schermen voor buiten. LEDify helpt je graag om de constructie, afmeting en content te vinden die voor jouw bedrijf, organisatie of evenement past!

Een totale visuele beleving in openlucht

Podia, scoreborden, festivals en ga zo maar door: de mogelijkheden om videobeelden te tonen in openlucht zijn oneindig. Het is dan ook uniek om onvergetelijke momenten door een geweldige kijkervaring te kunnen delen met je bezoekers. Denk maar aan livebeelden van een voetbalwedstrijd van de Rode Duivels op een groot marktplein, close-ups tijdens een concert of festival of het uitzenden van een uitvaartplechtigheid op groot scherm.

Offerte aanvragen

Bestand tegen regen en fel zonlicht

Een overwachte regenbui of een stralende zomerdag kunnen de pret van een LEDify-beeldscherm niet bederven, want door onze LED schermen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om regen en fel zonlicht te doorstaan. Gun je publiek dus het plezier van een optimale kijkervaring zonder in te boeten op kwaliteit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden, voordelen en tarieven van zo’n buitenschermen op maat van jouw wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!

Offerte aanvragen

LED Buitenscherm huren, de mogelijkheden

Hieronder vind je een greep uit ons aanbod. Weet dat er echter daarnaast ook heel wat tussenmaten of alternatieve constructies mogelijk zijn. Stuur ons dus gerust een beschrijving van jouw project zodat wij je een oplossing op maat kunnen bezorgen!

Modulair LED scherm
opgehangen of ingebouwd op maat

Afmetingen tegel: 500mm x 500mm of 1000mm x 500mm
Afmetingen scherm: op maat opgebouwd uit tegels
Pixel Pitch: 3.9mm of 4.8mm
Constructie: opgehangen, losstaand of ingebouwd
Aansturing: inbegrepen

LEES MEER: outdoor LED-tegel
Reclame maken voor jouw bedrijf, evenement of organisatie in het straatbeeld kan gemakkelijk door een LED-totem te plaatsen. Dit LED scherm op een betonnen sokkel is erg compact, waardoor het een eleganter alternatief is voor een LED-trailer.

Groot scherm gemonteerd op voet
Losstaand

Constructie: efficiënt
Toepassing: reclame
Resolutie: hoog
Hoogte: instelbaar
Draaihoek: instelbaar
Aanpassen beelden: vanop afstand

LEES MEER: LED-totem
Een LED-trailer is dé geknipte oplossing voor wie een LED scherm flexibel en tijdelijk wil plaatsen voor zijn of haar event, bedrijf of organisatie. Doordat het LED scherm op een trailer staat, kan deze gemakkelijk geplaatst en terug weggehaald worden. Deze flexibiliteit maakt dat het een van de populairste oplossingen voor LED schermen is.

Groot scherm aanhangwagen
Budgetvriendelijk

Constructie: efficiënt
Toepassing: reclame & events
Resolutie: hoog
Hoogte: instelbaar
Draaihoek: instelbaar
Aanpassen beelden: vanop afstand

LEES MEER: LED-aanhangwagen

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)