Project Description

LEDify aan de basis van een zenuwslopende competitie

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Alle ogen gericht op ons interactief-scherm 

De organisatoren van dit project zochten een manier om toeschouwers nadrukkelijk te betrekken bij een tornooi skaten. De opzet was dat twee skaters het tegen elkaar moesten opnemen met hun allerbeste tricks. Na de tricks werden beide skaters geprojecteerd op ons buitenscherm. Met een voting App kon het publiek vereen volgens stemmen wie de betere skater was. De grote opkomst, de interactie met het publiek en de impact van ons scherm maakten van dit tornooi een groot succes.

CONTACTEER ONS

Veiligheid boven alles

Om als toeschouwer het beste overzicht te krijgen van het tornooi was het ons idee om het LED scherm zo dicht mogelijk bij de DJ en zijn MC te plaatsen. We hebben ons scherm strategisch gemonteerd aan de stelling onderaan de DJ-booth. Om de opstelling te kunnen realiseren zorgden wij voor de nodige constructiebuizen. Deze constructiebuizen zorgden voor extra funderingen, zodat het scherm bij hevige windstoten zeker niet loskwam en de veiligheid van de toeschouwers voor 100% werd gegarandeerd.

LEDify biedt niet enkel zijn LED schermen aan, maar biedt ook creatieve oplossingen aan.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)