Project Description

Crowd control – communicatie ledschermen

Vraag naar ons aanbod!

Effectieve Communicatie in Cruciale Situaties

De veiligheid en het welzijn van bezoekers staan voorop bij ieder evenement of festival. Helaas kunnen zich onverwachte situaties voordoen, zoals volle podia, ongevallen of extreme hitte. In deze momenten is snelle en duidelijke communicatie van vitaal belang. Daarom vertrouwen organisatoren op het LEDify crowd control systeem!

Met behulp van verschillende type ledschermen, strategisch geplaatst op tactische locaties, kunnen we berichten individueel en draadloos communiceren vanuit een centrale control room. Ons systeem heeft 3 hoofdfuncties:

1. Veiligheid: In noodsituaties kunnen we direct belangrijke veiligheidsinstructies en -mededelingen communiceren naar het publiek. Hierdoor kunnen bezoekers snel reageren op mogelijke gevaren en kunnen hulpdiensten indien nodig direct worden ingezet.

2. Wegwijzering: Door middel van dynamische bewegwijzering kunnen we bezoekers soepel door het evenement leiden. We kunnen actuele route-informatie en aanwijzingen bieden, waardoor congestie en verwarring worden verminderd.

3. Informeren: Het verstrekken van nuttige informatie aan bezoekers is essentieel voor een plezierige ervaring. Van programma-updates tot aanvullende activiteiten, ons systeem maakt het mogelijk om bezoekers volledig op de hoogte te houden.

LEES MEER: onze producten

Mogelijke ledschermen voor deze toepassing

Bij LEDify bieden we een breed scala aan veelzijdige crowd control schermen aanbieden om uw evenement veilig en succesvol te maken. Onze opties omvatten onder andere modulaire LED-schermen op maat, naadloos geïntegreerd met trussconstructies voor optimale zichtbaarheid. Daarnaast hebben we losstaande totaaloplossingen, gemonteerd op aanhangwagens of betonvoeten, voor maximale flexibiliteit. We bieden ook de mogelijkheid om verschillende opties te combineren voor een uitgebreid crowd control communicatiesysteem dat aansluit bij de unieke behoeften van uw evenement.

Uw veiligheid is prioriteit 

Onze LED-schermen, ook wel LEDborden of lichtkranten genoemd, zijn strategisch geplaatst op drukke punten. Ze bieden real-time berichtgeving aan het publiek, zoals meldingen over drukte op bepaalde locaties, vluchtroutes en aanvoerroutes. Onze digitale borden worden vaak geplaatst in samenwerking met verantwoordelijke autoriteiten, zoals de politie of safety managers, die grondig toezicht houden via overzichtscamera’s. Dit waarborgt niet alleen de veiligheid bij het podium, maar ook de doorstroom en toegangswegen voor hulpdiensten.

Voor de aansturing van de schermen voorzien we een 4G systeem met een eventueel back-up signaal. Connecteren met een eigen netwerk is aangeraden.

CONTACTEER ONS VOOR ADVIES OP MAAT

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)