Verkoop LED schermen

Vast scherm op uw maat

Wilt u graag een nieuw LED scherm voor buiten of binnen? Maak een afspraak zodat we een oplossing op uw maat kunnen uitwerken.

Klik hier: afspraak maken
Vraag een offerte aan

Een (vast) LED scherm kopen?

Alles start met een idee. Wat heb je voor ogen? Wat zijn de doelstellingen? Droom zonder grenzen. Het LEDify team concretiseert jouw idee en geeft creatief en technisch advies.

Elke toepassing heeft zijn eigen specificaties waardoor er verschillende types van schermen, constructies en besturingssoftware aangeboden kunnen worden. Elke oplossing heeft zijn eigen voordelen en prijskaartje. De onderdelen van een bepaald type scherm bestaan ook verschillen in kwaliteit (LED chip, IC drivers, power supply etc). Dit heeft impact op onder andere de uitvalratio, lichtafname, helderheid, magnetische straling en kleurconsistentie. Hierdoor kies je best voor een ervaren, betrouwbare en lokale partner die jou ook zal ondersteunen in de jaren na de aankoop. We verkiezen enkel offertes op maat op te stellen na een afspraak.

Kopen, huren of lease? Een kwalitatief LED scherm is een lange termijn investering met een prijskaartje. Via onze leasemaatschappij kunnen wij ook een afbetalingsplan voorstellen. Onzekerheden omtrent kwaliteit, vergunningen of de impact van de visibiliteit? Kies dan voor extra flexibiliteit met een huur.

KLIK OP DE FOTO VAN UW KEUZE

Outdoor scherm
outdoor scherm kopen
indoor scherm
indoor scherm
transparant scherm
Transparant scherm

Projecten met een LEDify scherm

Hier vindt je een beperkt overzicht van onze realisaties. Doordat we je niet alles kunnen laten zien komen we graag tot bij jou voor meer woord en beeld op maat.

Val op met een bewegende zuil

Elk merk moet in de kijker staan. Gezien worden is belangrijk. Reclame en advertenties tonen zich via verschillende kanalen zowel online als offline. De bedrijflocatie en het gebouw blijven vaak de grootste marketingtroeven.

Een reclamezuil is het uithangbord van jouw bedrijf. Creëer een eyecatcher met een LED scherm. Of dit harder opvalt dan een traditionele zuil? On-ge-twijfeld!

Lees meer: LED-reclamezuil

Een transparant scherm in je vitrine

De vitrine is ontworpen om impact te hebben en aandacht te trekken. Hiervoor zijn onze transparante schermen ideaal. Door de transparantie wordt traditioneel plak en drukwerk voorkomen. Daarnaast schijnen uw beelden licht uit en trekken ze aandacht doordat ze bewegen. Doordat de LEDs gesoldeerd worden op een smalle LED strip, bereiken de transparante schermen tot 85% transparantie. Je creëert hiermee een innovatief scherm dat de aandacht trekt van je publiek.

Lees meer: transparante schermen

Verstuur een bericht!

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)