Verkoop LED schermen

Vast scherm op uw maat

Wilt u graag een nieuw LED scherm voor buiten of binnen? Maak een afspraak zodat we een oplossing op uw maat kunnen uitwerken.

Klik hier: afspraak maken
Vraag een offerte aan

Een LED scherm kopen?

Alles start met een idee. Wat heb je voor ogen? Wat zijn de doelstellingen? Droom zonder grenzen. Het LEDify team concretiseert jouw idee en geeft creatief en technisch advies.

Outdoor scherm
outdoor scherm kopen
indoor scherm
indoor scherm
transparant scherm
Transparant scherm

Val op met een bewegende zuil

Elk merk moet in de kijker staan. Gezien worden is belangrijk. Reclame en advertenties tonen zich via verschillende kanalen zowel online als offline. De bedrijflocatie en het gebouw blijven vaak de grootste marketingtroeven.

Een reclamezuil is het uithangbord van jouw bedrijf. Creëer een eyecatcher met een LED scherm. Of dit harder opvalt dan een traditionele zuil? On-ge-twijfeld!

Lees meer: LED-reclamezuil

Een transparant scherm in je vitrine

De vitrine is ontworpen om impact te hebben en aandacht te trekken. Hiervoor zijn onze transparante schermen ideaal. Door de transparantie wordt traditioneel plak en drukwerk voorkomen. Daarnaast schijnen uw beelden licht uit en trekken ze aandacht doordat ze bewegen. Doordat de LEDs gesoldeerd worden op een smalle LED strip, bereiken de transparante schermen tot 85% transparantie. Je creëert hiermee een innovatief scherm dat de aandacht trekt van je publiek.

Lees meer: transparante schermen

Het assemblageproces van een LED-trailer

Naast vaste schermen, produceren wij ook mobiele schermen. Hiernaast vind je een video terug van het assemblageproces. Wij zorgen voor de technische tekeningen, stabiliteitsberekeningen alsook voor de volledige uitwerking. Het grote voordeel van een mobiel scherm is dat ze niet gebonden zijn aan één locatie.

Lees meer: LED-aanhangwagen

Maak een afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT