Project Description

Digitaal infobord @Arcelormittal

Vraag naar ons aanbod!

Een vlot verloop met digitale communicatie! 

ArcelorMittal wou aan zijn toegangspoort flexibel communiceren met zijn bezoekers. Van veiligheidsboodschappen tot kerstwensen. Alles moest vlot verlopen, want communicatie is key. Aangezien onze LED schermen kunnen bestuurd worden vanop afstand, konden we de beelden in real-time aanpassen. Files werden zo vermeden, speciale acties werden zo aangekondigd en de veiligheid werd zo gegarandeerd. Wat uiteraard het belangrijkste was. Hieronder vindt u enkele afbeeldingen die werden gebruikt:

In tijden van corona kunnen we niet voorzichtig genoeg zijn. ArcelorMittal had een ‘coronacheckpoint’ voorzien waar de temperatuur van bezoekers gemeten werd. Aan de checkpoint werden ook contactgegevens genoteerd. Dit neemt uiteraard wat tijd in beslag. Een LED scherm kan hierbij enorm van pas komen. Door de grootte van het scherm konden bezoekers, tijdens het aanschuiven, duidelijk zien hoe alles in zijn werk ging. Ze werden op een efficiënte manier geïnformeerd, waardoor er niet te veel vragen werden gesteld aan de checkpoint en er vlot doorgereden kon worden.

Met onze LED schermen kan je jouw merk een stevige boost geven. De inhoud van de boodschap, in combinatie met de hoge pixelpitch van ons LED scherm, zorgen voor een kwalitatieve uitkomst.

Onze LED schermen zorgen voor:

 • Duidelijke communicatie
 • Een positief merkimago
 • Een hoge return on investment

LEDify streeft telkens naar een deugddoende samenwerking met een mooie uitkomst.

Contacteer ons nu via onderstaand formulier.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)