LCD – Samsung Pro Partner

Vraag naar ons aanbod!

Welk type LCD scherm zoek je?

QM reeks

Indoor Pro 
Samsung type: QM-serie
Grootte: 43 – 85 inch
Helderheid: 500 nits
Niet waterdicht

Alle technische informatie vind je de website van Samsung
LINK QMC-reeks

LEES MEER: SAMSUNG QM reeks

Vitrine Pro
Samsung type: OM-serie
Grootte: 55 – 75 inch
Helderheid: 4000 nits
Niet waterdicht

Alle technische informatie vind je de website van Samsung
LINK OM-reeks

CONTACTEER ONS: Indoor High Brightness LCD scherm

Outdoor Pro
Samsung type: OH-serie
Grootte: 45 – 85 inch
Helderheid: 4000 nits
Waterdicht

Alle technische informatie vind je de website van Samsung
LINK OH-reeks

Lees meer: Samsung OH reeks

Welk type contructie zoek je voor het LCD scherm? 

Bij LEDify begrijpen we dat de constructie van je LCD-scherm net zo belangrijk is als het scherm zelf. Of je nu op zoek bent naar een oplossing voor binnen, in een vitrine of achter glas, de juiste constructie kan het verschil maken in de prestaties en duurzaamheid van je scherm.

Afhankelijk van je toepassing, heb je verschillende opties voor constructies. Misschien wil je je scherm ophangen voor maximale zichtbaarheid, een vrijstaande constructie voor flexibiliteit of een naadloze integratie in je bestaande wand of meubel voor een strakke uitstraling. Voor mobiele totems bieden we oplossingen die eenvoudig te verplaatsen zijn, terwijl onze weerbestendige kiosken perfect zijn voor buitentoepassingen, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

Bij LEDify staan onze technici klaar om met je mee te denken en professioneel advies te geven over de optimale constructie voor jouw LCD-scherm. Of het nu gaat om een standaardopstelling of een op maat gemaakte oplossing, wij zorgen ervoor dat je scherm perfect past bij je behoeften en omgeving.

Contacteer ons

Welk type aansturing zoek je voor het digital signage project? 

De keuze van het juiste Content Management Systeem (CMS) voor je LCD-scherm is cruciaal voor een soepele werking en optimale prestaties. De afgelopen jaren hebben verschillende systemen zoals Zebrix, BrightSign, Broadsign, Scala, en anderen hun opmars gemaakt. Elk van deze systemen heeft zijn eigen unieke voordelen en eventuele nadelen.

Bij LEDify begrijpen we dat het selecteren van het juiste CMS een complexe taak kan zijn. Daarom nemen onze specialisten graag de verantwoordelijkheid om de verschillende opties aan jou toe te lichten, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

In situaties met complexe vereisten, zoals meerdere gebruikersrollen en een groot aantal displays, is het aan te raden te kiezen voor een gerenommeerd aansturingssysteem van een gespecialiseerd merk. Deze systemen bieden geavanceerde functionaliteiten en betrouwbaarheid die essentieel zijn voor veeleisende omgevingen.

Voor eenvoudige toepassingen zoals het op afstand publiceren van content op verschillende schermen, adviseren we altijd het LEDify Cloud Systeem. Met dit systeem kun je moeiteloos content beheren en distribueren naar al je schermen, waar je ook bent.

Contacteer ons

LED's talk

Vooraleer je een LED scherm huurt, overlopen wij graag samen de specificaties van jouw project. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 03 689 40 04

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)

  Ga naar de bovenkant