Buitenscherm kopen – Samsung Pro OH reeks

Vraag naar ons aanbod!

Samsung OH Series Displays

Krachtige prestaties en opvallende zichtbaarheid, zelfs bij fel zonlicht. Onze slanke, weerbestendige buitenreclame-oplossing, met helder beeld en robuust ontwerp, trekt altijd de aandacht. Eenvoudige installatie en langdurige prestaties gegarandeerd, dankzij IP56-bescherming en geïntegreerde koeling. Dit product wordt gebruikt bij buitentoepassingen waar een schermgrootte van 55 inch voldoende is.

Meer info: Samsung Website

Samsung QM55

Samsung OH-reeks
Grootte: 46, 55 of 75 inch
Resolutie: HD

CONTACTEER ONS

Losstaande totems of muurmontage 

We egrijpen dat de sokkelconstructie van een outdoor scherm een cruciale rol speelt in de algehele uitstraling en functionaliteit. Daarom bieden we een scala aan opties, variërend van standaardoplossingen tot volledig op maat gemaakte constructies.

Onze ervaren technici denken graag met u mee naar de optimale totaaloplossing die perfect past bij uw specifieke behoeften en esthetische voorkeuren. Met onze expertise en maatwerkoplossingen zorgen we ervoor dat uw Samsung full outdoor scherm niet alleen stevig staat, maar ook visueel indrukwekkend is.

Contacteer ons

Samsung / Outdoor display / OH46 & OH55 / buitenscherm / kiosk / digital signage kopen

LEDify is dé specialist in het verhuren van hoogwaardige LED-schermen. Daarom hebben we ook voor ons televisieaanbod gekozen voor een product van topkwaliteit: de Samsung OM-Series. Deze schermen zijn ontworpen om buiten te worden geplaatst, omdat ze zelfs in vol zonlicht zichtbaar zijn, waterdicht en robuust zijn. De buitenschermen zijn speciaal ontwikkeld voor commercieel gebruik.

LEES MEER: Samsung OH55F

LED's talk

Vooraleer je een LED scherm huurt, overlopen wij graag samen de specificaties van jouw project. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 03 689 40 04

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)