Vast LED buitenscherm

Vraag naar ons aanbod!
 • LED-scherm-vaste-constructie
 • LEDify-scherm-installatie
 • LEDify
 • LEDify installatie
 • Indoor LEDscherm

Omschrijving

Bent u opzoek naar opvallende buitenreclame? Of eerder naar een groot scherm voor een scorebord of een industriële toepassing? LEDify zorgt verzorgt alle type (semi-) permanente LED oplossingen. Alle schermen en constructies zijn in onze eigen atelier geassembleerd. Hierdoor geniet u van flexibiliteit en een correcte prijs.

Schermgrootte op maat (veelvouden van 240 of 250mm)
Pixel Pitch tussen 2.5mm en 15mm
Resolutie i.f.v schermgrootte, kijkafstand en beeldmateriaal
Lichtintensiteit 4000 – 8000 nits
Constructie op maat gemaakt (reclamezuil, muurmontage etc)
Stroom op maat te bespreken met LEDify technieker
Beeldmateriaal aanpasbaar vanop afstand (LEDify cloud platform)
Maak een afspraak

Werkwijze

Alles start met een idee. Wat heb je voor ogen? Wat zijn de doelstellingen? Droom zonder grenzen. Het LEDify team concretiseert jouw idee en geeft creatief en technisch advies.

Standaard LED oplossingen

Naast een LED scherm op maat hebben we ook een aantal standaard oplossingen in ons gamma. Deze alternatieven hebben een korte levertermijn. Daarnaast kan u een afspraak maken om een bestaande referentie tot in detail te inspecteren.

Hierbij overlopen we de verschillende technische aspecten en kunnen er eventueel nog kleine aanpassingen doorgevoerd worden. In plaats van de bloembaksokkel, kan de voet bijvoorbeeld ook worden verzonken in de grond.

Een snelle levering voor een bewezen product. 

Offerte voor standaard scherm

LED scherm op maat

Een opvallend medium aan het zoeken om jouw boodschappen naar buiten te brengen? Bij LEDify worden de afmetingen van ons scherm flexibel aangepast naar de wensen van de klant. De schermgrootte varieert van 2m² tot meer dan 100m². De constructie en afwerking van het scherm kunnen op maat worden ontworpen.

Uw project van ontwerp tot afwerking.

offerte op maat

LED constructie op maat

Na de keuze van het gepaste scherm voor uw project, wordt de constructie uitgewerkt. Hiermee bedoelen we de montagebeugel, het ventilatiesysteem, de behuizing of de afwerking. Aluminium, staal of hout? Het geheel wordt samengesteld op basis van de functionele en esthetische vereisten van het project.

Uw project als totaalconcept. 

Het beeldmateriaal

Alles staat of valt bij het beeldmateriaal. Het ontwerp is cruciaal voor de impact van uw boodschap. Daarom denken wij graag ook mee met uw contentplan. Met de LEDify cloud software kan u de beelden, waar en wanneer u wil, aanpassen. Contacteer ons gerust voor een opleiding over ons content management systeem. Geen tijd om content te maken of aan te passen? Onze creatieve designers helpen je graag verder.

Financiering

Kopen of leasen? Bij elke aankoop kan u bij LEDify ook naar de lease opties vragen. Onze leasingmaatschappij stelt je een marktconforme oplossing voor. Daarna kan je nog steeds een voorstel bij je eigen bank aanvragen.

Lange termijnshuur (LEDify membership)? In dit geval blijft LEDify eigenaar van het scherm voor een periode van 1 – 10 jaar tegen een jaarlijkse of maandelijkse vergoeding voor de producten en diensten. Zo geniet u van meer flexibiliteit in deze snel veranderende wereld.

Onderhoud en service

Service is enorm belangrijk. Daarom zijn wij continu bereikbaar bij vragen of opmerkingen. Een ervaren technieker bekijkt het probleem en probeert in de eerste plaats via de cloud mee te kijken in uw systeem. Indien er fysieke defecten zijn, dan wordt er een fysieke controle ingepland.

Wij werken steeds met onze eigen systemen en hardware. Hierdoor weten we perfect wat er nodig is om uw scherm zorgeloos te laten functioneren. Het is ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten waarbij we preventieve controles doen op een periodieke basis.

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)