LEDify

Verder dan verbluffende schermen op maat

Home < Over ons

LED’s talk

Wie is LEDify?

LEDify is een jong bedrijf dat verder gaat dan verbluffende schermen op maat. We zorgen voor een ideale combinatie van het juiste scherm, een innovatieve constructie en creatief beeldmateriaal.

Alles start met een idee. Wat heb je voor ogen? Gaat het om een huur of een aankoop? Hoe belangrijk is de resolutie van het scherm? Welke soort constructie wens je? Op welke manier wil je dat we het scherm aansturen? Kunnen we je ondersteunen bij het opmaken of beheren van de beelden? Een LEDify specialist concretiseert jouw idee en geeft creatief en technisch advies.

We bedenken niet alleen de oplossing, we assembleren en installeren ze ook. Al het aluminium-, staal-, en houtschrijnwerk gebeurt in onze werkplaats te Wijnegem. We beschikken over een technische bureau, een eigen kraanwagen en techniekers. Pieter Kusters, zaakvoerder LEDify, specialiseerde zich met zijn studies handelsingenieur in de beleidsinformatica in LED technologie. We hebben intussen een groot aanbod met de nieuwste generatie LED schermen op voorraad.

Benieuwd naar hoe we jouw idee tot leven kunnen brengen? LED’s talk!

Achter de (LED) schermen

Wij willen graag een bedrijf zijn dat oprecht goed doet. Voor onze medewerkers trachten we een werkomgeving creëren waar ze worden uitgedaagd. Voor onze klanten streven we mee te denken met hun project om de optimale totaaloplossing voor te kunnen stellen.

dynamisch-team-ledify
LED-specialisten
eigen-productie-ledify

Dynamisch team
We trachten het LEDify team op te bouwen uit enthousiaste medewerkers die willen groeien.

LED specialisten
Een goede service, dat begint bij opleiding door de meest vooruitstrevende toeleveranciers in het vak.

Eigen productie
Door de assemblage en plaatsing in-house te houden, blinken we uit in snelheid en flexibiliteit.

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)