Project Description

LED scherm als DJ booth huren

Vraag naar ons aanbod!
Huren LED trailer Huren LED trailer

Unieke aankleding van de draaitafel

Zomerbar ‘La Brassa’ deed in de zomer van 2021 beroep op LEDify om meer beleving te creëren tijdens hun feestjes. De doelstelling was de DJ booth op een opvallende manier aan te kleden. Deze is dan ook eyecatcher van de dansvloer.

Tussen de speakers van het podium was er een ruimte van 3.7m. Door LED panelen met afmetingen 1.0m op 0.5m aan elkaar de ‘locken’, kon er dus een scherm gebouwd worden van 3.5m breed. De onderlaag werd op een voet geplaatst zodat hij perfect aansluit bij de hoogte van de bestaande draaitafels.

Na een eerste sketchup ontwerp werd al snel duidelijk dat ook de achterwand van de DJ mee uitgelicht moest worden door een tweede strook. In tegenstelling tot de losstaande voet moest de bovenlaag worden opgehangen. Hiervoor werd een ophangsysteem uitgewerkt dat goed aansluit bij het decor. (zie foto’s)

Naast de strakke afwerking en de gebruiksvriendelijkheid is de beeldkwaliteit uiteraard ook enorm belangrijk. De hoge aantal pixels (P3mm) van onze schermen zorgen ervoor dat het beeld op elk moment duidelijk waarneembaar is. Dit zorgt voor een originele ervaring. Het is dus absoluut geen probleem om onze schermen in volle zon te zetten (outdoor full-black LED’s). Het beeld blijft haarscherp.

Heeft u zin in een groot feest met een dynamisch LED scherm? Twijfel dan niet om ons te contacteren.

CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)