Project Description

LED kubus (verstek-hoek)

Vraag naar ons aanbod!

Omschrijving

De LED video kubus is een kubus die is samengesteld uit vier LED-schermen. U heeft de keuze om de grote van de zijdes aan te passen naar uw voorkeur. Elke kubus kan content afspelen met een vloeiende overgang over de verschillende vlakken. Daarnaast is het ook mogelijk om op elke vlak andere content te tonen.

Opzoek naar een eyecatcher voor uw beursstand, winkel of evenement? Een LED kubus is een perfecte manier om op een creatieve manier de aandacht te trekken.

Voor een LED kubus wordt het beeldmateriaal best op maat opgemaakt. Het grafische team van LEDify kan je hierbij advies geven of de beelden voor jou samenstellen.

Contacteer ons voor een oplossing op maat

Inspiratie door onze led kubussen

Stap in de wereld van grenzeloze creativiteit en innovatie met onze LED Kubussen. Deze op maat gemaakte schermen, bestaande uit modulaire LED-tegels, zijn de perfecte oplossing voor locaties die willen opvallen en een blijvende indruk willen maken. Of het nu gaat om een bruisend stadscentrum, een chique evenementenruimte of een dynamische beursvloer, onze LED Kubussen bieden eindeloze mogelijkheden om te experimenteren met visuals en merkbeleving.

Ontdek hoe onze LED Kubussen een unieke sfeer creëren en de aandacht trekken op diverse locaties, van intieme feesten tot grootschalige festivals. Met verschillende schermgroottes, beeldmaterialen en afwerkingsmogelijkheden kunnen wij aan al uw specifieke wensen voldoen.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van onze LED Kubussen en laat je inspireren door de mogelijkheden die ze bieden voor jouw volgende project. Blader door onze galerij van voorbeeldprojecten en laat je verbeelding de vrije loop. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen jouw visie tot leven brengen.

Contacteer ons voor een oplossing op maat

Heeft u de smaak te pakken? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)