Project Description

LED schermen voor steden en gemeente

Maak een afspraak

7 Mobiele schermen in Berchem

Beleving in de straten, lokale handelaars in de kijker zetten en duidelijke communicatie scheppen. Dit zijn de drie grote pijlers van een nieuw platform in Berchem, genaamd 2600redenen.be. Het platform wil ervoor zorgen dat lokale ondernemers kunnen opvallen tijdens de coronacrisis. Niet evident, maar LEDify kwam met de oplossing. We plaatsten 7 mobiele schermen op plekken met veel passage om zo de aandacht te kunnen vestigen op het nieuwe project.

“Het was steeds mijn betrachting om alle handelaars uit Berchem met elkaar te verenigen,” vertelt Janick Doré, districtsschepen van Middenstand (N-VA). “Met dit platform zetten we een grote stap voorwaarts. We plaatsen onze lokale winkels extra in de kijker op een moment dat er door corona meer verbondenheid leeft én de aandacht voor het belang van lokaal winkelen groeit.” (Bron: GVA).

Aangezien er momenteel geen evenementen mogen doorgaan was dit alsook de ideale manier om voor beleving in de straten te zorgen. Voorbijgangers werden geïnformeerd over het initiatief en ze werden tegelijk gewaar gemaakt van de coronamaatregelen. 2 vliegen in 1 klap dus. Door de grootte van de schermen en de dynamiek van de beelden worden passanten op een enorm efficiënte manier ingelicht. Juist wat 2600redenen.be zocht.

LEDify was betrokken bij heel het verhaal. Zoeken van de locaties, zoeken van stroompunten, bespreken beeldmateriaal, opmaken beeldmateriaal, communicatie met verschillende verenigingen, opbouw, afbraak, …  Alles werd van begin tot einde tot in de puntjes afgewerkt.

CONTACTEER ONS

De LEDify mogelijkheden

Opties

LED totem 2,5m2
Ideaal voor in centrum van een stad/gemeente. Trekt de aandacht van wandelaars.

LED totem 4m2
Ideaal voor straten waar er veel passage is. Trekt zowel de aandacht van wandelaars als van bestuurders.

LED aanhanger 7m2
Ideaal voor enorm drukke straten. Deze vallen meteen op voor bestuurders.

Een digitale beleving voor steden en gemeenten

Affiches, lichtkranten en informatieborden zijn uit den boze, deze worden zelden nog gebruikt. Steeds meer steden en gemeenten schakelen over op LED schermen om hun communicatie op te voeren. LEDify biedt kwalitatieve LED schermen aan tegen een voordelige prijs. Wij bieden gratis demonstraties aan van al onze schermen in onze showroom. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het juiste scherm op de juiste plaats komt.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Volg ons op de voet!

Heeft u de smaak te pakken? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)