Vast LED infobord

Vraag naar ons aanbod!

Omschrijving

Onze digitale LED displays beschikken over haarscherpe kwaliteit en vallen meteen op. Ze zijn ideaal voor doeltreffende communicatie. Beeld en tekst worden duidelijk weergeven en de inhoud kan vanop afstand gewijzigd worden. Dit zorgt voor dynamiek, waardoor het doelpubliek de boodschap makkelijker zal onthouden. Licht en kleur spelen ook een groot belang. Welk weer het ook is, onze schermen zijn bestand tegen regen en zonneschijn.

Referentie in het écht bekijken? Op de foto’s zie je enkele voorbeelden van in de gemeente Hove en Zoersel. Rij er gerust eens langs om ze de hoge kwaliteit te ervaren. U kan de technologische snufjes niet missen wanneer u door de dorpskern rijdt. Bekijk hieronder alvast de video van dit project.

Schermgrootte op maat (veelvouden van 240 of 250mm)
Pixel Pitch tussen 2.5mm en 15mm
Resolutie i.f.v schermgrootte, kijkafstand en beeldmateriaal
Lichtintensiteit 4000 – 6000 nits (automatische dimming)
Aansturing vanop afstand (4G router en CMS geïntegreerd)
Constructie Nieuwbouw of renovatie
Stroom op maat te bespreken met LEDify technieker
Beeldmateriaal Aanpasbaar vanop afstand (indien internet aanwezigheid)
Maak een afspraak
Offerte

Technische hoogstaand

Elk scherm heeft zijn eigen grootte, resolutie en constructie. Met ons ruim keuzeaanbod proberen we de noden en wensen van de klant zo juist mogelijk in te vullen. Hieronder vindt u een overzicht.

Grootte
De LED schermen die we hebben geplaatst in Hove zijn 1,75m2 op 1,25m2. Ze zijn zichtbaar vanop 50m en kunnen stijlvol geïntegreerd worden in het straatbeeld.

Resolutie
De hoge resolutie van onze digitale LED schermen zorgt voor doeltreffendheid. De boodschap valt op en wordt onthouden door 70% van de voorbijgangers.

Constructie
Wij zorgen voor de nodige bekabeling, de stijlvolle bekleding rond het scherm en een vlotte installatie. De schermen kunnen tevens vanop afstand bediend worden.

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)