Project Description

LED – container huren: innovatief & modern

Offerte aanvragen

Breng je visualisaties tot leven!

Wij van LEDify vinden dat je meer aandacht verdient. In de wereld lopen jammer genoeg nog te veel grijze muizen rond. Het wemelt van spandoeken en uithangborden die leuk en aardig zijn, maar waar niemand echt warm van wordt. Een bloedstollend of mind blowing effect is zeldzaam. Nochtans is het dat wat iedereen naar jou doet kijken.

Zorg dat je er van mijlenver uitspringt met bewegende beelden. Breng je communicatie tot leven door ze tijdig aan te passen. Kies voor een innovatieve en moderne eyecatcher die over de tongen gaat. Laat onze LED schermen schitteren met jouw boodschap!

Maak een afspraak
LED container huren

Afgewerkt totaalplaatje   

Het scherm wordt gemonteerd op een 20’ container, waarvan de hoogte en draaihoek instelbaar zijn. De container zelf kan afgewerkt worden met een beplating met jouw merk.

PRIJS AANVRAGEN

Creatief en innovatief

Het bord moet een lichtpuntje zijn in het drukke bestaan van voorbijgangers. Het is om die reden dan ook cruciaal dat de boodschap op een creatieve manier afgebeeld wordt.

PRIJS AANVRAGEN

De alternatieven

Nog niet helemaal zeker dat een LED-container dé oplossing voor jou is? Check dan zeker de onderstaande alternatieven, waaronder een LED-trailer en een buitenscherm op maat, en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Een LED-trailer is dé geknipte oplossing voor wie een LED scherm flexibel en tijdelijk wil plaatsen voor zijn of haar event, bedrijf of organisatie. Doordat het LED scherm op een trailer staat, kan deze gemakkelijk geplaatst en terug weggehaald worden. Deze flexibiliteit maakt dat het een van de populairste oplossingen voor LED schermen is.

LED-aanhangwagen

Een flexibele en easy-to-use oplossing? Dat is onze LED-trailer zonder twijfel! Het is onze gemakkelijkste constructie, aangezien we de trailer simpelweg kunnen verplaatsen naar de locatie die jij wenst.

Lees meer: LED-trailer
buitenscherm-op-maat

Buitenscherm op maat 

Heb je een bepaald formaat, afmeting of locatie in gedachten? Laat dan je creativiteit de vrije loop met onze buitenschermen op maat, we werken graag samen  naar de constructie die bij jouw bedrijf past!

Lees meer: buitenscherm op maat

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)