Een bewegende reclamezuil

OFFERTE AANVRAGEN
Plaatsing reclamezuilPlaatsing reclamezuilPlaatsing reclamezuil

Een LED-reclamezuil als uithangbord

Staat jouw bedrijf wat achterin? Een opvallende reclamezuil is wat jij nodig hebt! In de straten kan je dan ook heel wat zuilen bewonderen. Wil je er echt uitspringen? Trek dan extra aandacht met een LED scherm. De beelden op het scherm zijn eenvoudig aanpasbaar bij actie- of opendeurdagen. 

Voor mooie LED reclamenzuil zijn twee zaken cruciaal: een scherm met een hoge resolutie en een propere constructie. Kies voor een bedrijf dat beide aspecten in eigen handen heeft. Het ontwerp van de reclamezuil wordt volledig op maakt gemaakt. Maak een afspraak om de mogelijkheden te overlopen.

Maak een afspraak voor professioneel advies

De impact testen met een LED-trailer? 

Een LED trailer is een mobiel scherm dat je kan huren voor een periode van een week tot enkele maanden. Voorafgaande aan het plaatsen van een reclamezuil is het op deze manier mogelijk de impact te testen met een voorlopig scherm.

Onze trailers blinken uit op drie aspecten: hoge resoluties, sterke support en een scherpe prijs. Het huren van een scherm kan een eerste stap zijn naar een aankoop. Tijdens een afspraak overlopen wij de mogelijkheden op zowel korte als lange termijn.

LEES MEER: LED-TRAILER

Maak een Afspraak

Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)