Project Description

Scherm en geluid voor begrafenissen en uitvaarten

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Aula of kerk te klein? Plaats een extra groot scherm

Een kerk of aula zijn vanzelfsprekend beperkt in plaats. In sommige gevallen hebben zij al een scherm ter beschikking om persoonlijke foto’s van de dierbare overledene te tonen, maar vaak ook niet. LEDify ondersteunt je dan graag in het zoeken en plaatsen van het juiste scherm voor jouw locatie. Maar wist je dat LEDify ook buitenschermen aanbiedt, waardoor je de plechtigheid ook kan uitzenden op groot scherm buiten in het geval de aula of kerk te klein zou zijn?

CONTACTEER ONS

Gun elke gast een optimale ervaring

Een begrafenis- of uitvaartplechtigheid moet een intiem moment zijn waar alle geliefden de mogelijkheid krijgen afscheid te nemen van de dierbare overledene. In een kerk of aula is het echter niet altijd mogelijk om elke gast deze optimale ervaring te gunnen om de hele plechtigheid goed mee te volgen. De teksten en muziek zijn in zo’n grote ruimte vaak niet overal even goed te verstaan en ook het zicht is zeker in grote groepen vaak belemmerd.

Voor zo’n momenten staat LEDify tot jouw dienst om ervoor te zorgen dat dankzij kwalitatieve LED scherm(en), camera’s, speakers en regie de hele plechtigheid op groot scherm wordt uitgezonden en opgenomen.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Top beeld- en geluidsinstallatie

LEDify zorgt graag voor een uitmuntende kijk- en luisterervaring tijdens begrafenis- en uitvaartplechtigheden.

Groot-LED-scherm-huren-Antwerpen

LED scherm(en) en speakers
Beeld en geluid van topkwaliteit

Camera’s
Over de hele zaal of ruimte

Camerman-uitvaart-2

Regie
Switchen tussen camera’s en slideshow

Video-opname voor nabestaanden die er niet bij konden zijn

Heb je familie of vrienden die jammer genoeg niet bij de begrafenis kunnen zijn door ziekte, verblijf in het buitenland of dergelijke? Geen zorgen, door onze beeld- en geluidsinstallatie slagen we erin om de plechtigheid volledig op te nemen, waardoor ook zij deze kunnen (her)bekijken, zij het live of uitgesteld. Op die manier geef je iedereen de kans op zijn of haar manier toch afscheid te kunnen nemen.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)