Project Description

Cyclocross schermen

Maak een afspraak
LED-scherm-binnen-trussveldrijden-oostmalle-cyclocross

Kwaliteit en efficiëntie

LEDify is gespecialiseerd in het plaatsen van grote LED schermen op cyclocrossen. Het veldrijden wordt grotendeels bedreven op een verhard parcours dat een aantal kilometer lang is. De competitie vindt plaats in de herfst- en wintermaanden en trekt wielerfanaten aan van over gans België en Nederland.

Opvallende LED schermen zijn cruciaal om supporters optimaal van de wedstrijd te laten genieten. Als voorbereiding bekijkt het LEDify team welke schermen het beste op welke locatie passen. Een technisch en ervaren team zorgt voor de installatie en dat alle nodig stroom- en signaalkabels voorzien worden. De live-beelden worden vastgelegd door  Video House. LEDify is op zijn beurt verantwoordelijk voor het switchen tussen de live uitzendingen, sponsors en veiligheidsboodschappen.

Bent u een organisator van een Cyclocross en België of Nederland? LED’s talk!

CONTACTEER ONS

Het juiste scherm op de juiste plaats

Elk scherm heeft zijn eigen grootte, resolutie en constructie. Met ons ruim keuzeaanbod proberen we de noden en wensen van de klant zo juist mogelijk in te vullen. Hieronder vindt u een overzicht.

LEDify-verhuur-en-verkoop-LED-schermen

Buiten LED schermen
Buitenschermen zijn perfect voor naast het parcours. Ze zijn zichtbaar in vol zonlicht en resistent tegen alle weersomstandigheden. De groottes variëren tussen 2,5m2 en 28m2.

LEDify-techniekers

Binnen LED schermen
Onze indrukwekkende indoor LED Wall wordt meestal geplaatst in de VIP. Ze is 10m2 groot en de hoge resolutie zorgt voor maximale beleving. De constructie van dit scherm is tevens op een knip gebeurd.

LCD-scherm-cyclocross

LCD schermen
LCD schermen worden gebruikt in VIP boxen van bedrijven of groepen. Hier plaatsen we standaard TV schermen van 55inch. Wij zorgen voor de nodige bekabeling, de stijlvolle bekleding rond het scherm en een vlotte installatie.

De voorbereidingsfase

Tijdens Cyclocrossen staat de boog niet enkel gespannen tijdens de wedstrijd, maar ook ervoor. De voorbereiding neemt heel wat tijd in beslag en dit altijd op een korte tijdsspanne. Het is dus belangrijk dat er efficiënt te werk gaat. LEDify onderscheidt zich van de concurrenten door de totaaloplossing aan te bieden tegen een eerlijke prijs. Wij denken mee over het juiste scherm op de juiste plaats, wij zorgen voor lange signaal kabels, video regie, installatie en de juiste boodschap. Tijdens de Cyclocross is er ook geen ruimte voor foutjes. Mochten die er wel zijn dan zijn wij altijd ter plekke om het probleem gestructureerd en snel op te lossen. Voor dit soort projecten is het dan ook belangrijk dat klanten kiezen voor specialisten met ervaring.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

LEDify in actie

Tijdens de koers moeten er gedetailleerde beelden getoond worden. De supporters verwachten dit, zowel op het parcours, als in de tenten. Onze kwalitatieve, wijde LED schermen maken indruk en geven het sensatiegevoel van de race een extra duw in de rug. Dit komt door de lage Pixel Pitch. De pixels van onze schermen staan zo dicht bij elkaar waardoor het beeld haarscherp is. Ons ruim productaanbod is tevens kwalitatief over heel de lijn. Van onze kleinere LCD schermen tot onze grote buiten schermen. LED’s talk!

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Volg ons op de voet!

Heeft u de smaak te pakken? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)