Project Description

Digitaal informatiescherm voor gemeentes

Maak een afspraak

Digitale LED displays in Hove

Je ziet ze nog vaak in verschillende gemeentes: oude lichtkranten. Wat zijn lichtkranten nu weer juist? Deze zwarte ‘schermen’ worden vaak gebruikt om gemeentelijke informatie op te communiceren. Van vrije parkeerplaatsen tot aankondigingen van een lokale evenementen. Op deze schermen kan je enkel communiceren met tekst en niet met beeld. In tijden zoals deze, vallen ze niet meer op, waardoor je het gevaar krijgt dat vitale communicatie verloren gaat. De gemeente Hove, die onlangs nog beschikte over deze lichtkranten, wou daar verandering in brengen. Zij wouden op een efficiënte manier voorbijgangers informeren en kozen voor progressief in plaats van conservatief. Hove koos voor onze digitale LED displays.

Onze digitale LED displays beschikken over haarscherpe kwaliteit en vallen meteen op. Ze zijn ideaal voor doeltreffende communicatie. Beeld en tekst worden duidelijk weergeven en de inhoud kan vanop afstand gewijzigd worden. Dit zorgt voor dynamiek, waardoor het doelpubliek de boodschap makkelijker zal onthouden. Licht en kleur spelen ook een groot belang. Welk weer het ook is, onze schermen zijn bestand tegen regen en zonneschijn.

Lees hier over de samenwerking op HLN Nieuws: https://www.hln.be/hove/ledschermen-vervangen-oude-lichtkranten-hiermee-wilt-hove-voorbijgangers-op-een-efficiente-manier-informeren~a45f00bd/

Innovatieve informatieschermen in uw gemeente? LED’s talk!

CONTACTEER ONS

Technische hoogstaand

Elk scherm heeft zijn eigen grootte, resolutie en constructie. Met ons ruim keuzeaanbod proberen we de noden en wensen van de klant zo juist mogelijk in te vullen. Hieronder vindt u een overzicht.

Grootte
De LED schermen die we hebben geplaatst in Hove zijn 1,75m2 op 1,25m2. Ze zijn zichtbaar vanop 50m en kunnen stijlvol geïntegreerd worden in het straatbeeld.

Resolutie
De hoge resolutie van onze digitale LED schermen zorgt voor doeltreffendheid. De boodschap valt op en wordt onthouden door 70% van de voorbijgangers.

Constructie
Wij zorgen voor de nodige bekabeling, de stijlvolle bekleding rond het scherm en een vlotte installatie. De schermen kunnen tevens vanop afstand bediend worden.

Van A tot Z

Van kennismakingsgesprek tot afbouw van het materiaal. LEDify biedt graag de totaaloplossing aan van begin tot einde. Wij bieden gratis demo’s aan in onze showroom om onze klanten doorheen heel het project te loodsen. Van technische snufjes tot rauwe uitleg over de constructie. De klant wordt bij elk project nauw betrokken. Hier willen wij het verschil maken.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Volg ons op de voet!

Heeft u de smaak te pakken? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)