Project Description

Digitaal infobord

Vraag naar ons aanbod!
Huren LED trailer

Communiceer op een opvallend en innovatief infobord

Wilt u informatie op een eenvoudige manier aanpassen en ze op een opvallende manier tonen? Dan is een digitaal informatiebord iets voor jou. In het verhuur aanbod hebben we een breed assortiment aan schermen. Neem gerust contact met ons op zodat wij de optimale oplossing kunnen selecteren. Bij een verkoop wordt de volledige LED constructie op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we het infobord volledig aanpassen naar uw noden en wensen.

CONTACTEER ONS

Informeer snel en eenvoudig

Digitale infoborden worden in verschillende plaatsen gebruikt, van gemeentepleinen tot festivalweides. Met het LEDify content management systeem is het eenvoudig om de boodschappen op de schermen vanop afstand aan te passen. Op elk moment en overal kan je foto’s of video’s opladen. Het is hierbij mogelijk content in een agenda te plaatsen zodat je op elk moment de juiste info kan weergen. Daarnaast is heb je de vrijheid om op elk scherm andere beelden te tonen.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

LED informatiebord kopen of huren?

Voor een tijdelijk evenement kies je best voor een huuroplossing. Als het het ganse jaar wenst te communiceren met de doelgroep bekijken we de mogelijkheden voor een aankoop.

Wat zijn de voordelen van een digitaal bord? 

 • Opvallende communicatietool
 • Snelle aanpasbaarheid
 • Zichtbaar in vol zonlicht
 • Weerbestendig
 • Innovatief en modern
CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)