Project Description

Schouwspel in beeld gebracht met 15m² buitenschermen

Maak een afspraak
Huren LED trailer

LED walls zorgen voor beleving 

60 acteurs, 3 cameramannen, 1 regisseur en onze 2 LED walls maakten van de Vredesfeesten in Merksem een enorm succes. Het district van de gemeente zocht een manier om de re-enactment van de bevrijdingsgevechten in beeld te brengen. Met een opkomst van meer dan 2000 man moest het schouwspel overzichtelijk blijven voor de toeschouwer. Onze 15m² buitenschermen zorgden daar voor. De regieploeg deed het nodige om de show vast te leggen en te projecteren. Onze LED walls deden de rest.

CONTACTEER ONS

De regie van een audiovisuele productie

De samenwerking verliep zeer vlot. We monteerden onze twee LED walls van 15m² op een strategische plaats, zodat de toeschouwers het spektakel zonder enige moeite konden volgen. De haarfijne resolutie van de buitenschermen en de strakke regie zorgden er tevens voor dat zelfs het kleinste detail in beeld werd gebracht. Alle beelden werden ook bewaard zodat het productieteam achteraf een video van het schouwspel konden maken. Het resultaat ziet u hier.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Live-camerabeelden op een haarscherp buitenscherm

Hier zie je cameraman in actie. Daarnaast zie je hoe de LED wall mooi is geïntegreerd in het decor. Camouflagenetten en legerattributen werden nadien toegevoegd.

CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)