Project Description

2 keer 15m² met live-camera en regie

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Grote LED walls zorgen voor extra beleving 

Evenement: re-enactment van de bevrijdingsgevechten in het Bouckenborghpark (https://www.hln.be/in-de-buurt/antwerpen/district-waarschuwt-er-zal-met-losse-flodders-geschoten-worden-tijdens-bevrijdingsfeest~a605d0f5/) –> concreet een team van 10 professionele acteurs en 50 vrijwilligers hebben de bevrijding van merksem tijdens de 2de wereldoorlog nagespeeld. Grote opkomst in het park (2000 man). Er waren twee tribunen geplaatst. Daarbuiten kon enkel de voorste rij aan de hekken goed kijken naar de show. Vandaar zorgde wij voor 2 LED walls van 5m x 3m. Er waren 3 cameramannen en een regieploeg aanwezig om alles vast te leggen en de show te projecten op de grote schermen. (opdrachtgever stad merksem)

CONTACTEER ONS

De regie van een audiovisuele productie

We plaatste dus 2 giga LED wall van 15m2 met een haarfijne resolutie. Door de hoge resolutie van het scherm werden alle gedetailleerde beelden op een professionele wijze weergegeven. Naast de schermen was er dus ook een productieteam aanwezig. Zoals te zien is werd er geswitcht tussen de verschillende camera’s die rond het spektakel opgesteld waren. Alle beelden werden ook opgenomen zodat er achteraf een video kon gemaakt worden van de bevrijdingsfeesten. Kortom een professioneel en goed afgestemde samenwerking dat een oplossing heeft opgeleverd van A tot Z.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Live-camera’s op een haarscherp buitenscherm

Op de foto zie je cameraman in actie. Daarnaast zie je hoe de trailer mooi weggewerkt is in het decor: camouflagenet en legerelementen toegevoegd.

CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT