Project Description

Een groot scherm voor uw beurs

Vraag naar ons aanbod!
Huren LED trailer

Hoge resolutie en haarscherp beeld

Scala plastics: https://www.scalaplastics.be/.

Bouwen hun beursstand zelf met modulaire standenbouwsysteem van aluvision. Ze zochten naar een leverancier die schermen hadden die hier compatibel met zijn (is niet zo bij de meeste schermen). Doordat onze tegels 496mm x 496mm en schroefdraad op de juiste plaats hebben past ons scherm naadloos in het aluminium snelbouwsysteem. Samen bekeken we hoe ze hun wanden van hun stand gingen ontwerpen en waar een scherm moest komen. Scalaplastics was van mening dat ze het ineens te goei wouden doen en dus een groot scherm wouden. Uiteindelijk plaatst we een scherm van 4m x 2.5m in het midden van de beursstand.

Bij scale heeft de marketingdienst onlangs een vernieuwd team gekregen. Hun visie is dat ze niet meer traditioneel en vertrouwt hetzelfde willen doen als de rest van de markt. Ze willen opvallen en anders zijn. Een LED scherm paste perfect bij deze denkwijze… uiteindelijk waren ze enorm tevreden van het resolutaat: een unieke en opvallende stand die eruit spring in de straat. Een stand waar de buren op de beurs naar komen kijken en afkomen met vragen als hoe wat.

Helaas was door de coronatoestanden de opkomst minder als andere jaren. Maar goed ze hebben toch weer sterk statement gemaakt

CONTACTEER ONS

Propere totaalafwerking

LEDify denkt mee met de klant. Zo was het belangrijk dat de film op het juiste moment werd afgespeeld. Door ons content management systeem is het eenvoudig om foto’s/video’s vanop afstand aan te passen. Het is hierbij mogelijk om content in een agenda te plaatsen, zodat de klant op elk moment de juiste info kan weergeven. Daarnaast heeft de klant de vrijheid om op elk moment andere beelden te tonen.

LEDify zorgt er tevens voor dat alles rond het scherm mooi wordt afgewerkt (zie foto’s). Door de gebruiksvriendelijke constructie van onze LED schermen zal de klant geen last hebben van kabels die in de weg liggen. Een extra voordeel. Dit zorgt voor een propere totaalafwerking.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT