Project Description

Huur een groot scherm

Vraag naar ons aanbod!

VTM schakelt LEDify in 

Alle wedstrijden van de Rode Duivels worden uitgezonden op VTM en daar hoort uiteraard een passende reclameboodschap bij. In het filmpje zien we de onderlinge strijd tussen twee buren. Ze zoeken allebei naar de ideale setting om de wedstrijden te volgen. De ene buur neemt genoegen met zijn tv, de andere wil uitpakken met een gigantisch LED scherm. Hier komen wij in het verhaal. LEDify verhuurt schermen op maat, zorgt voor de installatie en maakt er een totaalbeleving van!

In het verhuur aanbod hebben we een breed assortiment. Neem gerust contact met ons op zodat wij de optimale oplossing kunnen selecteren. Bij een verkoop wordt de volledige constructie op maat gemaakt. Hierdoor kunnen we het scherm volledig aanpassen naar uw noden en wensen.

CONTACTEER ONS

Service op maat

Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Voor dit project werd het LED scherm in een afgesloten achtertuin geplaatst. Voor velen een lastige zaak. Aangezien LEDify over de juiste tools beschikt, in dit geval een kraan, konden we efficiënt voor de installatie zorgen. In de reclameboodschap is duidelijk te zien hoe het scherm over de haag wordt gehesen.

Hoe gaan we te werk?

 1. Contact met de klant
 2. Briefing van de klant
 3. Demonstratie in onze showroom (optioneel)
 4. Inspectie locatie
 5. Voorbereidingen
 6. Installatie
 7. Afwerking
 8. Afbouw
 9. After sales
CONTACTEER ONS
LED-wall-outdoor-losstaand

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)