Project Description

Indoor LED Wall @Muhka

Vraag naar ons aanbod!
Huren LED trailer

Hoge resolutie en haarscherp beeld

Basim Magdy, Egyptisch kunstenaar, is bekend voor zijn kleurrijke, levendige kunstwerken. Voor zijn expositie in het Museum van Hedendaagse Kunst in Antwerpen zocht hij een groot LED scherm om de ‘climax’ van zijn tentoonstelling weer te geven. Het scherm moest perfect zijn tot in de laatste pixel zodat er geen enkel detail verloren ging.

Onze LED Wall van 7m² was hiervoor de ideale oplossing. Dankzij de grootte van het scherm geniet de bezoeker van een consistente beeldkwaliteit, zelfs als hij/zij aan de zijkant zit. Door de hoge resolutie spatte de emotie van het scherm en werd de tentoonstelling warm onthaald.

BINNENSCHERMEN BEKIJKEN

Propere totaalafwerking

LEDify denkt mee met de klant. Zo was het belangrijk dat de film op het juiste moment werd afgespeeld. Door ons content management systeem is het eenvoudig om foto’s/video’s vanop afstand aan te passen. Het is hierbij mogelijk om content in een agenda te plaatsen, zodat de klant op elk moment de juiste info kan weergeven. Daarnaast heeft de klant de vrijheid om op elk moment andere beelden te tonen.

LEDify zorgt er tevens voor dat alles rond het scherm mooi wordt afgewerkt (zie foto’s). Door de gebruiksvriendelijke constructie van onze LED schermen zal de klant geen last hebben van kabels die in de weg liggen. Een extra voordeel. Dit zorgt voor een propere totaalafwerking.

CONTACTEER ONS
 • Indoor-LED-wall-huren
 • profielsysteem-met-gaten-LED-schermen
 • LEDify-71
 • modulair-led-scherm-indoor
 • LEDify-control-software-screens

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)