Project Description

Scherm en sfeer voor kerstmarkten

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Zet sponsors in de spotlight

Een evenement als een kerstmarkt steunt vaak op sponsors. Om deze partners van mooie visibiliteit te voorzien, is een LED scherm een geschikte tool. Niet alleen zorgt zo’n scherm voor wat dynamiek door middel van bewegende beelden, het valt ook op in de drukke bedoeling die zo’n kerstmarkt vaak is. Zet de logo’s van je sponsors in de kijker, toon hun informatie of enkele leuke acties en trek zo de aandacht van je bezoekers.

CONTACTEER ONS

Een plek voor nuttige eventinfo

Zoek je naar een geschikt kanaal om je line-up aan te kondigen? Is het belangrijk dat je je bezoekers informeert over bepaalde veiligheidsprocedures? Een LED scherm is door zijn grootte en goede leesbaarheid een ideale compagnon om zulke informatie op te tonen. Omdat LEDify je ondersteunt in zowel de keuze van het juiste scherm, als de plaatsing en uitwerking van de creatieve content hoef jij je als organisator geen zorgen te maken.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Breng de kerstsfeer tot bij je bezoekers

Een LED scherm van LEDify? Dat kan de Jingle Bells-sfeer helemaal tot bij je bezoekers brengen! Gezellige sfeerfoto’s, fijne kerstwensen of een winterse setting: je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen er beelden van tonen op jouw scherm. Op die manier geef je jouw wintermarkt meteen een kerstsfeer mee en voelen je bezoekers zich extra welkom!

Contacteer ons vandaag nog om te bekijken welk LED scherm het meest geschikt kan zijn voor jouw evenement!

CONTACTEER ONS

Maak een afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)