Project Description

LED informatiebord huren voor krachtige communicatie

Vraag naar ons aanbod!
 • informatiebord-te-huur-corona
 • Tijdelijk-informatiescherm
 • digitaal-informatiebord-ledify

Slimme communicatie tijdens Corona! 

Turnhout wordt dikwijls beschouwd als smart city omdat ze vaak op een innovatieve manier gebruik maken van informatietechnologie. In de bestrijding tegen het Coronavirus hebben ze 6 digitale informatieborden gehuurd om de communicatie vlot te laten verlopen. In Centrum-Turnhout was code geel van toepassing. LEDify heeft ervoor gezorgd dat elke weg naar het centrum was voorzien van 1 informatiebord. Door de hoge pixel pitch en de duidelijke boodschap werd elke voorbijganger zonder enige moeite geïnformeerd.

Ter voorbereiding ging het LEDify-team samen met de dienst mobiliteit en de technische dienst op zoek naar de beste locaties met de meeste visibiliteit. Een enorm pluspunt was de “gebruiksvriendelijkheid” van onze informatieborden. Ze kunnen snel opgesteld worden en men kan ze vanop afstand bedienen. Zo kan je op elk moment van boodschap veranderen.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Totaalafwerking als streefdoel

De technische kunde van het LEDify-team komt op alle momenten van pas. Samen met de klant gaan we op zoek naar de meest efficiënte constructie. Vaak worden onze schermen op niet-evidente locaties geplaatst, maar wij zorgen ervoor dat het eindresultaat volledig af is zonder enige slordigheid. Alles wordt tot in de puntjes afgewerkt zodanig dat onze klant zonder kopzorgen met zijn project van start kan gaan. Totaalafwerking is ons belangrijkste streefdoel.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)