Project Description

LED informatiebord huren voor uw communicatie

Vraag naar ons aanbod!

BLA BLA 

Stad turnhout heeft dus 6 digitale informatieborden gehuurd.

Gehuurd voor corona–> kort op de bal spelen + innovatief + opvallend + kostenefficient… communicatie past bij hun visie ‘smart city’.

Ter voorbereiding heb ik een plaatsbeschrijving opgemaakt waarbij ik tezamen met technische dienst en dienst mobiliteit optimale locaties heb bepaald (adhv stoomkasten, plaats langst de baan, visibiliteit etc). We hebben er proberen voor te zorgen dat alle wegen naar de grote markt minsten één scherm hadden. Op de grote markt geld code geel waar mondmaskers verplitcht zijn… uiteraard kon die zone uitgebreid worden in deze onzekere tijden… Daarna heb ik de locaties aan het juiste scherm gekoppeld. Ook de beelden heb ik samen met de dienst communicatie opgemaakt.

Op één locatie moest het scherm boven de bosjes worden geplaatst –> led trailer met spinnenkopconstructie. Op een ander locatie moest het scherm landscape staan zodat het niet over de rijbaan steekt –> led totem in portrait. Kijk afstand groter –> groter scherm, kijkafstand kleiner –> kleiner scherm. Veel plaats –> trailer, weinig plaats –> totem.

Voor stroom lopen de kabels via de verbindingen boven de baan. Ik heb ook de kabelgoten voorzien.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Propere totaalafwerking

LEDify denkt mee met de klant. Zo was het belangrijk dat de film op het juiste moment werd afgespeeld. Door ons content management systeem is het eenvoudig om foto’s/video’s vanop afstand aan te passen. Het is hierbij mogelijk om content in een agenda te plaatsen, zodat de klant op elk moment de juiste info kan weergeven. Daarnaast heeft de klant de vrijheid om op elk moment andere beelden te tonen.

LEDify zorgt er tevens voor dat alles rond het scherm mooi wordt afgewerkt (zie foto’s). Door de gebruiksvriendelijke constructie van onze LED schermen zal de klant geen last hebben van kabels die in de weg liggen. Een extra voordeel. Dit zorgt voor een propere totaalafwerking.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT