Project Description

LED panelen huren voor een scherm op maat in de studio van KU Leuven

Maak een afspraak

LEDify zorgt voor de totaaloplossing 

Het productieteam van KU Leuven zocht een creatieve manier om professor Jan Wouters visueel te ondersteunen tijdens zijn uiteenzetting over wereldproblemen. LEDify kon de perfecte oplossing aanbieden. Wij kwamen met het idee om met onze schermen diepte te creëren, zodat de prof tussen de schermen door kon lopen en hij ook visueel geassisteerd werd. Zijn uiteenzetting kwam zo meer tot leven. Het resultaat zie je in de video…

CONTACTEER ONS

Specialisten kiezen voor LEDify

Aangezien KU Leuven over een eigen studio beschikt, waar er veel constructiemogelijkheden zijn, konden wij onze technische kunde ten volste tot zijn recht laten komen. We kregen creatieve vrijheid en hierdoor konden we doelgericht en efficiënt te werk gaan. Met de opstelling van onze LED tegels hebben we diepte gecreëerd. Deze diepte gaf extra kracht aan de boodschap van het filmpje vanwege zijn visueel karakter.

Het is altijd leuk om samen te werken met een team van specialisten, ieder in hun eigen vakgebied.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)