Project Description

ALDI valt op met grand opening

Vraag naar ons aanbod!
Huren LED trailer

Op zoek naar een opvallend LED reclame scherm? 

Voor de heropening van deze ALDI winkel zocht onze klant een manier om de aandacht te trekken. Een gigantisch LED scherm was het ideale instrument om een blijvende indruk te maken. Elke voorbijganger werd geïnformeerd met de woorden ‘Wij zijn terug’. Door de grootte van het scherm viel de boodschap meteen op. Dit was exact de missie van ALDI. Opvallen op locatie om opnieuw een gevestigde waarde te worden.

CONTACTEER ONS

Naamsbekendheid ten top

Door de grote make-over van de winkel en de moderne setting wordt dit de eerste ‘ALDI van de toekomst‘ genoemd. Daar hoort uiteraard efficiënte, duidelijke marketing bij. Omdat onze schermen vanop afstand bediend kunnen worden, kan onze klant eender welke boodschap op eender wel moment laten verschijnen. Zo is het meteen duidelijk dat deze supermarkt over een parking beschikt. Naast deze info wordt de nadruk tevens gelegd op promoties en coronamaatregelen. Met onze LED schermen valt elke boodschap op.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Krachtige communicatie loont

LED schermen worden alsmaar meer ingeschakeld als marketing tool. Klassieke reclameborden verdwijnen uit het straatbeeld en worden vervangen door bewegende beelden. Want, uit onderzoek blijkt dat bewegende beelden langer op het netvlies blijven hangen dan statische beelden; en dat reclameboodschappen op LED schermen tot 5 maal toe meer de aandacht trekken dan boodschappen op klassieke borden. Door de ultrahoge, haarscherpe resolutie van onze schermen, blinken wij uit in het hedendaags reclamelandschap en komt jouw boodschap vlekkeloos tot bij de ontvanger.

CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)