Project Description

LED scherm huren Antwerpen @The Day Before Tomorrow

Maak een afspraak

Multifunctionele LED schermen  

Het festival The Day Before Tomorrow streeft naar maximale beleving. Om dit te verwezenlijken hebben de organisatoren LEDify ingeschakeld. Ze vonden het belangrijk dat onze schermen vanop afstand bediend konden worden, om zo telkens een andere boodschap te tonen. Zo werden onze LED schermen op verschillende manieren benut. Een overzicht:

 • De line-up werd live getoond
 • Volle stages werden aangekondigd
 • Sponsorweergave
 • Interactie met het publiek met de hashtag #TDBT
 • Noodberichten
 • Drankprijzen
CONTACTEER ONS

Waarom TDBT in Antwerpen voor LEDify koos

The Day Before Tomorrow gaat elk jaar door in juli te Brasschaat (Antwerpen). Volle zon is dan onvermijdbaar. De organisatoren van het festival wouden niet te kampen hebben met lage kwaliteitsschermen waarbij je niets ziet als de zon er op schijnt. De LED schermen van LEDify zullen dat probleem nooit met zich mee brengen. Met onze haarscherpe resolutie onderscheiden we ons van de concurrenten. Al onze schermen beschikken tevens over een 4G router zodat alle communicatie snel en doeltreffend kan gebeuren. Exact wat TDBT zocht. Een maand voor het festival kreeg het technisch team van TDBT een volledige demonstratie van onze LED schermen in onze showroom. Praktische details werden overlopen en er werd alsook een training gegeven i.v.m. het besturen vanop afstand. Zo kon het project vlekkeloos verlopen.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

LED’s talk!

De impact van onze LED schermen moest grootst zijn op het festival en daarom werden ze op tactische locaties gemonteerd. Op de foto kan je zien dat de schermen werden geplaatst, daar waar er veel festivalgangers passeerden. TDBT wou uitblinken in zijn communicatie en daar zijn ze met verve in geslaagd.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Meer inspiratie nodig?

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)