Project Description

LED wall Horeca Beurs

Maak een afspraak
LED wall beurs

Timelapse opbouw LED wall

Wil je opvallen tijdens een grote beurs? Onze LED wall springt meteen in het oog. Je maakt hem zo lang of breed als je zelf wil. Onze LED-tegels zorgen ervoor dat het scherm kan gemaakt worden naar jouw wensen. De tegels klikken vlotjes in elkaar en het scherm staat in een mum van tijd opgesteld. Check zeker onze timelapse (video links) om een beeld te krijgen van de werking.

Als je weinig beschikbare ruimte hebt, is onze LED-wall de perfecte marketingtool om zo efficiënt mogelijk de doelgroep te bereiken. Het kliksysteem leent zich ertoe een eigen LED-wall op te bouwen.

Balls & Glory koos LEDify als partner om tijdens de Horeca Beurs hun bedrijfsvideo te laten zien. De hoge resolutie en de kleine minimale afstand zorgen ervoor dat de boodschap efficiënt gecommuniceerd kan worden naar het doelpubliek. Elk beeld komt perfect over.

De LED wall staat losstaand op de grond en de zijkanten zijn afgewerkt met dibond. Dit zorgt voor een strakke, stijlvolle weergave.

Heb je liever een vierkante, langwerpige of rechthoekige constructie? Check onze andere referenties om inspiratie op te doen.

MEER REFERENTIES

Constructie

Gebruiksvriendelijkheid

Alu frame M55 of M62
De backframe is opgebouwd uit een aluminium snelbouwsysteem

modulair-led-scherm-indoor

Indoor LED P2.3mm
Indoor LED tegels met een lage pixel pitch.

LEDify beelden

Ondersteuning bij opmaak beelden
We bekijken samen hoe we optimaal gebruik kunnen maken van het scherm.

Eigen ontwerp en realisatie

LEDify zorgt voor het ontwerp en de realisatie van het scherm. Het vormgeven en de uitvoering gebeurt door onze eigen vakmensen.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Volg ons op de voet!

Heeft u de smaak te pakken? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)