Project Description

LEDify scherm bij Vimmo

Maak een afspraak
Huren LED trailer

Vimmo koos voor LEDify 

Wie is vimmo?
Vimmo is respecialisseerd in renovaties op maat… https://www.vimmo.be/ (achtergrond over vimmo).

CONTACTEER ONS

Een LED oplossing op maat 

In dit geval zorgde we voor een installatie achter glas. De grootte van het scherm zorgde dat de glaspartijen netjes opgevuld werden. Daarnaast maakt we ook de eerste video op de LED wall om lanceren van de LED wall direct kracht bij te zetten. Resultaat: een tevreden klant met een mooie totaaloplossing op maat.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Conversie stimuleren

Het doel van een modeshow is uiteraard om meer verkoop te realiseren. Om (potentiële) klanten de kans te geven om de getoonde kleding en accessoires aan te kopen, helpt het vaak om hen de juiste productinformatie over de outfit te tonen, zoals merk, winkel, prijs, enz. Dit zal hen helpen om nadien de desbetreffende look te herinneren en ook te kunnen aankopen. Daarnaast geven onze LED schermen je de kans om voor en na de modeshow eventuele sponsors of logo’s te tonen, wat de brand awareness voor de klanten verhoogt.

CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

VOORNAAM *
ACHTERNAAM *
EMAIL ADRES *
TELEFOONNUMMER *

ONDERWERP *

BERICHT