Project Description

Scherm en geluid voor modeshows

Maak een afspraak
Huren LED trailer

LED scherm voor extra aankleding

Een modeshow straalt klasse en elegantie uit. Toch is het niet altijd gemakkelijk om die sfeer ook in de aankleding en omkadering te steken.

Vele modeshoworganisatoren installeren om die reden LED schermen om het geheel van de modeshow kracht bij te zetten. Jij kiest dan of je deze schermen wil gebruiken om extra sfeerbeelden te tonen die je modeshow in een bepaald thema hullen of om het LED scherm te gebruiken extra informatie te verschaffen, zoals getoonde merken, winkels, prijzen en meer, waardoor je conversie gemakkelijker in de hand zal werken.

CONTACTEER ONS

Creatieve content tonen

Kleding en fashion zijn bij uitstek visuele topics. Ze lenen zich dan ook uitstekend om aan storytelling te doen en een verhaal rond de outfits te vertellen. Om dat verhaal aan je cliënteel duidelijk te maken tijdens zo’n modeshow heb je tal van communicatiedragers nodig. Een LED scherm kan je ideale compagnon zijn om je creativiteit te tonen en je visie op de getoonde kledij mee te geven. Denk maar aan sfeerbeelden, inspirerende quotes of een bepaalde setting waarin de outfit het meest tot zijn recht komt. Gebruik die creativiteit dus volop om je klanten via onze beeldschermen van jouw nieuwste collectie te overtuigen!

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer
Huren LED trailer

Conversie stimuleren

Het doel van een modeshow is uiteraard om meer verkoop te realiseren. Om (potentiële) klanten de kans te geven om de getoonde kleding en accessoires aan te kopen, helpt het vaak om hen de juiste productinformatie over de outfit te tonen, zoals merk, winkel, prijs, enz. Dit zal hen helpen om nadien de desbetreffende look te herinneren en ook te kunnen aankopen. Daarnaast geven onze LED schermen je de kans om voor en na de modeshow eventuele sponsors of logo’s te tonen, wat de brand awareness voor de klanten verhoogt.

CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)