Project Description

Reclame scherm @Vimmo (verkoop)

Maak een afspraak
Huren LED trailer

LEDify zorgt voor brand visibility 

Vimmo is gespecialisserd in renovaties op maat. Om hun merknaam kracht bij te zetten kozen ze voor LEDify. Onze wijde LED wall zorgt ervoor dat Vimmo niet onopgemerkt blijft tijdens het voorbij rijden. Hun slogan springt meteen in het oog en de haarscherpe kwaliteit van ons scherm geeft een toegevoegde waarde aan het imago van het merk.

CONTACTEER ONS

Installatie door vakspecialisten

De LED wall moest zo dicht mogelijk achter het glas gemonteerd worden (zie foto). De complexiteit van de plaatsing maakte dat onze vakspecialisten samen met de projectontwikkelaar van Vimmo naar een praktische totaaloplossing moesten zoeken. Door de combinatie van voorbereidend werk en precisiewerk konden we het enorme scherm mooi monteren achter het brede glas. De boodschap op het scherm komt zonder problemen bij de ontvanger. LEDify zorgt voor de totaaloplossing met een tevreden klant als resultaat.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)