Project Description

LED scherm voor uw vastgoed

Vraag naar ons aanbod!
Huren LED trailer Huren LED trailer Huren LED trailer

Val op tussen de menigte!

In een drukke winkelstraat, op toplocatie, is het soms moeilijk voor bepaalde bedrijven om de aandacht te trekken op hun merk. Uithangbordjes, raamstickers en gevelborden zijn uit den boze. Als je echt wil opvallen dan kan een LED scherm daar enorm hard bij helpen. De dynamische beelden die je creëert zorgen ervoor dat je merk sneller bij een voorbijganger blijft hangen ten opzichte van statische beelden. Je wil ervoor zorgen dat jouw merk top of mind wordt bij het doelpubliek.

LISTED PROPERTY, een vastgoedkantoor in Antwerpen, koos voor LEDify. Zij maakten gebruik van een dynamische LED Wall om de verkoop van een nieuw pand te stimuleren. Voorbijgangers krijgen meteen kwaliteitsvolle beelden en informatie van het pand te zien. Hierdoor kan er op een korte tijd zeer snel info gecommuniceerd worden. Voeg daar nog eens een call to action aan toe en de passant wordt getriggerd om actie te ondernemen.

Heeft u momenteel een pand te koop op een toplocatie met veel passage? Stuur me gerust enkele foto’s door en ik bezorg jou een offerte voor een totaaloplossing met een dynamisch LED wall. 

CONTACTEER ONS

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)