Project Description

LED schermen voor het veldrijden

Vraag naar ons aanbod!

Vlotte samenwerking met Golazo Sports

Ethias Cross is een serie van overkoepelende wedstrijden in het veldrijden die worden georganiseerd door Golazo Sports. De cross in Leuven is één van de belangrijkste wedstrijden die doorgaat op 14 november.

14 november vond plaats middenin 2de coronagolf. Dit betekende dat er geen fans toegelaten waren op het terrein. Enkel het team van de renners. In normale omstandigheden plaatsen ze een 5-tal schermen over het ganse parcours. Nu moest LEDify op zoek gaan naar een oplossing gericht op de huidige situatie. Het team van de renners stond opgesteld aan de materiaalpost. Op deze post wordt de fiets van een renner gewisseld bij technische defecten. Hier moest dus ongetwijfeld een scherm geplaatst worden, zodat het team de competitie overzichtelijk mee kon beleven en de situatie van hun renner beter kon inschatten. We hebben hier een kleiner scherm (3.5m x 2.0m) geplaatst, zodat alles ook binnen het beperkte budget gehouden kon worden. Eén van onze sterkste punten is dat we graag meedenken met onze klant.

PRODUCTEN BEKIJKEN

Professionals 

Links vindt u een filmpje van de cyclocross in normale omstandigheden. Hierbij zoeken we steeds naar het optimale scherm op de juiste locatie. We bieden een breed assortiment van grote buitenschermen tot 28m2 aan en kleine binnenschermen voor vipruimtes. U kan ook telkens rekenen op de volledige regie en technische ondersteuning van onze ervaren LEDify technieker.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Maak een Afspraak

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)