Project Description

LED scherm huren voor een beursstand

Maak een afspraak

4 Tips voor een geslaagde LED scherm op uw beursstand 

Tip 1. Val op
Een beursstand die opvalt, is een beursstand die bij blijft. Wees creatief met de vorm en beelden van de LEDwall. Durf anders te zijn dan de rest en sta open voor een unieke uitvoering die bezoekers prikkelt.

Tip 2. Een open trekt aan
Nadat je de aandacht hebt van de bezoeker, moet je hem de op stand krijgen. Op de slider links zie je een aantal verschillende ontwerpen. Zoals je kan zien geeft een open stand een ruimere indruk. Zorg daarnaast voor voldoende ruimte tussen de tafels en producten.

Tip 3. Een LEDwall is een eyecatcher, geen infobord
Ga voor een coherent en ordelijke beursstand. Het LED scherm zorgt voor stopping power. De kernboodschap moet overgebracht worden maar LEDwalls worden nog te vaak foutief gebruikt om gedetailleerde informatie weer te geven. Voor deze technische informatie helpt u bezoekers best persoonlijk verder. Een kleiner LCD of touchscreen is hiervoor mogelijks wel gepast.

Tip 4. Kies voor de juiste standenbouwer
Elke standbouwer heeft een eigen werkwijze en stijl. LEDify ontwerpt en plaatst creatieve LED-oplossingen maar werkt voor complexe beursstanden veelal in opdracht van ervaren standbouwers. De ene standenbouwer staat open voor grote LED display, de andere niet.

MEER REFERENTIES

Constructie

Gebruiksvriendelijkheid

Alu frame M55 of M62
De backframe is opgebouwd uit een aluminium snelbouwsysteem

modulair-led-scherm-indoor

Indoor LED P2.3mm
Indoor LED tegels met een lage pixel pitch.

LEDify beelden

Ondersteuning bij opmaak beelden
We bekijken samen hoe we optimaal gebruik kunnen maken van het scherm.

Eigen ontwerp en realisatie

LEDify zorgt voor het ontwerp en de realisatie van het scherm. Het vormgeven en de uitvoering gebeurt door onze eigen vakmensen.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Volg ons op de voet!

Heeft u de smaak te pakken? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)