Project Description

Verplaatsbaar indoor LEDscherm

Maak een afspraak
Indoor LEDscherm

De opbouw van een LEDify scherm

De opzet
Gate 7 is een nieuw bedrijvenpark in Kontich, ontwikkeld door BVI. Na de opbouw van de panden, was de ontwikkelaar opzoek naar een opvallende manier ze in de kijker te plaatsen. Het gebouw beschikt over een aantal grote glasramen. Een verplaatsbaar LEDscherm achter glas is een ideale troef om hier de aandacht te trekken van de dagelijkse passanten.

De uitwerking
De schermgrootte werd aangepast aan het raamvlak. 2,5 meter breed en 3 meter hoog. Op het filmpje kan je tevens zien dat er wieltjes werden geplaatst onderaan de indoor LEDwall. Zo kan de display flexibel van plaats veranderd worden tijdens de verder afwerking van het interieur. Naast het opvallen in het straatbeeld kan het LEDscherm ook naar binnen gedraaid worden bij eventuele evenementen in de toekomst.

Het resultaat
Meer aandacht, meer naamsbekendheid en meer verkoop door een attractieve manier van adverteren.

MEER REFERENTIES

Het stappenplan

Klantenservice en betrokkenheid staan garant bij LEDify

Wieltjes LEDscherm

Stap 1: Constructie
De voet, wieltjes en remmen zijn op maat gemaakt en in het zwart gelakt. Dit zorgt ervoor dat het LEDscherm feilloos binnen het kader past.

Mobiel LEDscherm

Stap 2: Assemblage
Het scherm wordt modulair opgebouwd op maat van de klant. De grootte van het scherm werd aangepast aan de glazen wand.

Programmatie LEDscherm

Stap 3: Programmatie
Niet alleen de kwaliteit van het LED scherm is belangrijk, maar ook de boodschap. Onze gebruiksvriendelijke software zorgt ervoor dat alles wordt klaargezet zodat de klant het makkelijk kan gebruiken.

Efficiëntie en flexibiliteit

Je hebt zelf 100% controle over het beheer van jouw LED scherm. In een continu veranderende maatschappij is het noodzakelijk om flexibel te zijn en het scherm te kunnen inzetten waar het maximaal impact kan hebben.

CONTACTEER ONS
Huren LED trailer

Volg ons op de voet!

Heeft u de smaak te pakken? Volg ons op Facebook en Instagram.

Maak een Afspraak

Vooralleer u een LEDscherm huurt, kan u deze steeds inspecteren en uitproberen bij u op locatie of in onze showroom. Maak een afspraak via het onderstaande webformulier of bel ons op 04 96 97 97 64. 

  VOORNAAM *

  ACHTERNAAM *

  EMAIL ADRES *

  TELEFOONNUMMER *

  ONDERWERP *

  BERICHT

  TOEPASSING (optioneel)

  LOCATIE (optioneel)